Ο Ερασιτέχνης καλεί Στεφανίδη για ενημέρωση σε έκτακτο συμβούλιο!

Οι ανησυχίες που υπάρχουν στον κόσμο του Άρη για το πώς τελικά θα εξελιχθεί το σχέδιο βιωσιμότητας της ΠΑΕ στη Football League έχουν απασχολήσει και τα μέλη του ΑΣ Άρης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Χάρης Παπαγεωργίου έχει γίνει αποδέκτης μέρος αυτής της ανησυχίας, αλλά επιχειρεί να λειτουργήσει κάτω από απόλυτη νηφαλιότητα και όχι την οποιαδήποτε πίεση.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε να κληθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πάνος Στεφανίδης σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, ώστε να δώσει τις δικές του τοποθετήσεις σχετικά με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τη στιγμή που υπάρχει η αίσθηση ότι η ενημέρωση από τη διοίκηση δεν είναι στα επίπεδα που επιβάλλει η κρισιμότητα των καταστάσεων.

Πριν από λίγο μάλιστα ο ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα αυτό.

Αναλυτικά:

 

Τη Δευτέρα 28/07 και ώρα 12:00, θα συνεδριάσει εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή του Α.Σ.ΑΡΗΣ, στην οποία θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κος Παναγιώτης Στεφανίδης, καθώς και εκπρόσωπος της ΚΜΑ, οι οποίοι θα ενημερώσουν για θέματα, που αφορούν την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και το ποδοσφαιρικό τμήμα, γενικότερα

To Top