Ο Εργοτέλης μιλάει για πώληση και όχι δανεισμό, κρίσιμη συνάντηση για Κατσικοκέρη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο εκπρόσωπος του Νίκου Κατσικοκέρη, παλιός τερματοφύλακας αρκετών ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, Νίκος Ζαφειρόπουλος, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του Αρη.

Το ενδιαφέρον των κιτρίνων είναι δεδομένο για τον Κρητικό επιθετικό, ο οποίος με τη σειρά του, επιθυμεί να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή και δεν το έχει κρύψει.

Εμπόδιο αυτήν τη στιγμή αποτελούν οι απαιτήσεις του Εργοτέλη, οι διοικούντες του οποίου ξεκαθαρίζουν πως δεν δανείζουν τον παίκτη, παρά μόνο συζητούν την πώλησή του. Υπ΄ αυτό το πρίσμα θα είναι δύσκολο να γίνει αυτή η μετακίνηση, καθώς χρήματα στο ταμείο του Αρη, δεν υπάρχουν. Εκτός κι αν επέλθει συμφωνία με έμψυχα ανταλλάγματα, πράγμα επίσης αρκετά δύσκολο. Ο Άρης είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει δανεικούς δυο παίκτες (Κοτσώνης και έναν “μικρό”).

Μάλιστα, πριν από λίγο υπάρχει σχετική δήλωση του Ζαφειρόπουλου σύμφωνα με την οποία: «Θα έχω συνάντηση με τη διοίκηση του Άρη, θα είμαι στο γήπεδο για να δούμε το φιλικό με τη Βέροια. Δεν είναι εύκολη περίπτωση όμως. Ο Νίκος θέλει να παίξει στον Άρη, αλλά έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον Εργοτέλη. Ο Εργοτέλης δεν το συζητάει για δανεισμό, μόνο για κανονική μεταγραφή. Θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Ισως με κάποιο ποσό και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα καταλήξουμε κάπου. Θα δούμε».

Ωστόσο ο Ζαφειρόπουλος θα παρακολουθήσει το φιλικό του Αρη με τη Βέροια και θα κάνει την τελική κουβέντα με τους κίτρινους. Εν αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων..

To Top