ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ερμής δεν ξέχασε το αδικοχαμένο Αρειανόπουλο Γιώργο Βράγγα

Ο Ερμής Λαγκαδά δεν ξέχασε το αδικοχαμένο Αρειανόπουλο Γιώργο Βράγγα…

Ένας πραγματικός μαχητής της ζωής, ένα παιδί που μάχονταν μέσα στα γήπεδα του μπάσκετ από μικρή ηλικία επί σειρά ετών, κλήθηκε στα 18 του χρόνια να δώσει την μεγαλύτερη μάχη του στην αρένα της ζωής, να κοιτάξει στα μάτια τον θάνατο, ν΄ αναμετρηθεί μαζί του και να βγει νικητής! Το πάλεψε, κέρδιζε ζωή, χρόνια, αλλά το τέλος ήταν πικρό…

Ο Γιώργος Βράγγας, o οποίος είχε αγωνιστεί τελευταία στον Ερμή Λαγκαδά, ήταν ένας μαχητής της ζωής, τα τελευταία χρόνια πάλευε με την λευχαιμία και δυστυχώς τον Μάρτιο του 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 23 ετών. Είχε προηγηθεί μια τιτάνια προσπάθεια να νικήσει τον ίδιο τον θάνατο!

Ο Γιώργαρος ήταν Αρειανός από μικρή ηλικία και ευτύχησε για μερικά χρόνια να έχει «σύμμαχό» του τον άλλοτε αρχηγό των «κίτρινων», Σάββα Ηλιάδη, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες στον σύλλογο του Λαγκαδά, ενώ όταν διαγνώστηκε με τη σοβαρή ασθένεια που τον υποχρέωσε να αποσυρθεί, εν συνεχεία ανέλαβε θέση στο τεχνικό τιμ….

Η σχετική ανακοίνωση:

“Δύο χρόνια χωρίς τον Γιώργο Βράγγα”
Το ημερολόγιο έδειχνε 30 Μαρτίου του 2018, ημέρα Παρασκευή..η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ετοιμαζόταν για έναν ακόμη αγώνα την Κυριακή.
Μα δεν ήταν μια καθιερωμένη μέρα όπως όλες οι άλλες. Ήταν η μέρα που η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, έχασε από κοντά της ένα ”ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”, τον Γεώργιο Βράγγα ο οποίος πάλευε με την λευχαιμία και δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 23 ετών, τόσο άδικα.
Ότι περισσότερο και να γράψουμε θα μοιάζει φτωχό, για να περιγράψει τον άνθρωπο και αθλητή, Γιώργο Βράγγα.
Μία υπόσχεση μόνο….
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!

To Top