Ο ευχάριστος πονοκέφαλος και το… “σκανάρισμα” των τεσσάρων που διεκδικούν μια θέση

Η επιστροφή του Σουνά στη διάθεση του τεχνικού τιμ δημιουργεί έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο, αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας, εκεί όπου μία θέση διεκδικείται -υπό προϋποθέσεις- κάθε εβδομάδα από τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές του Άρη.

Ερωτηματικό που θα λυθεί πιθανότατα μία μέρα πριν το παιχνίδι -αν όχι την ίδια- παραμένει η επιλογή του παίκτη που θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, δεδομένου ότι σπάνια βρίσκεται κενό στις υπόλοιπες θέσεις που λίγο πολύ έχουν “κλειδώσει” στα πρόσωπα. Τις τελευταίες εβδομάδες Σουνάς, Νάκας και Παπαδόπουλος είναι οι βασικοί διεκδικητές, ενώ σε αυτούς προστίθεται πλέον και ο Σταυρόπουλος.

Το PRESSARIS προχώρησε σε ένα σύντομο “σκανάρισμα” των τεσσάρων παικτών που θα διεκδικήσουν αυτή την εβδομάδα τη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Δημήτρης Σουνάς: Αν ο Καπνίδης δεν καταφέρει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμηθεί ο Ν΄Λουντούλου στην κορυφή (έτσι δείχνουν οι δοκιμές), με τον Σουνά να βρίσκει θέση στο αριστερό άκρο. Ειδάλλως θα διεκδικήσει μία θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης. Από τον Σουνά άπαντες περίμεναν πολύ περισσότερα φέτος, Δείχνει διάθεση να κάνει την διαφορά, αλλά σπάνια καταφέρνει να ξεφεύγει της μετριότητας.

Μάριος Παπαδόπουλος: Σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο, η παρουσία του στα έξι παιχνίδια του δεύτερου γύρου είναι σαφώς καλύτερη και πιο ουσιαστική. Έχει σκοράρει δύο φορές, ενώ σε αρκετά παιχνίδια βρέθηκε ανάμεσα στους διακριθέντες του Άρη. Και πάλι,όμως, η απόδοση του δεν είναι πάντα σταθερή με αποτέλεσμα να χάνει εύκολα την θέση του στην ενδεκάδα του Άρη.

Ηλίας Σταυρόπουλος: Ξεκίνησε τη χρονιά ως βασικός και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Δεν έπεισε σε καμία συμμετοχή του στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ότι μπορεί με την εμπειρία που έχει αποκομίσει από τον Άρη της Σούπερ Λιγκ να κάνει την διαφορά. Τραυματίστηκε, έμεινε αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά έδειξε στο παιχνίδι με τον Ακροπόταμο ότι μπορεί έστω και στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος να βοηθήσει.

Στέλιος Νάκας: Aποκτήθηκε τον Ιανουάριο με την μορφή του δανεισμού από την Ξάνθη μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι καλές συστάσεις που τον ακολουθούσαν δικαιώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας και του Άρη. Όταν εν μέρει τα κατάφερε έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Έχει τα τρεξίματα και την καλή πάσα που χρειάζονται για να κάνει την διαφορά, αρκεί να αποκτήσει μία συνέχεια στην απόδοση του.

To Top