Ο Ζαραδούκας, η ηλικία και η κριτική

Ο Άρης περιμένει απαντήσεις για τους παίκτες που ενδιαφέρεται ζυγίζει πρόσωπα και καταστάσεις πριν από τις τελικές αποφάσεις.

Ανάμεσα στα ονόματα που είναι σε υψηλή θέση στην λίστα είναι του Ζαραδούκα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι από τους παίκτες που απασχολούν τους κίτρινους. Το θέμα είναι η ηλικία του. Όχι ότι τον πήραν τα χρόνια… Το αντίθετο. Είναι 28 χρόνων. Θεωρείται ιδανική ηλικία. Το ζήτημα είναι ότι ο Άρης δικαιούται τον Ιανουάριο μόλις μια μεταγραφή παίκτη άνω των 24 χρόνων. Γι αυτό οι κίτρινοι εξετάζουν προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, πριν κάνουν το τελικό αποφασιστικό βήμα, ώστε να είναι 100% σίγουροι για την απόφασή τους…

Ο Ζαραδούκας αγωνίστηκε στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με την Καβάλα (2-0).

Διαβάστε την κριτική των παικτών από το redplanet.gr τόσο του 28χρονου ποδοσφαιριστή, όσο και του Βλαχοδήμου, για τον οποίο επίσης ενδιαφέρεται ο Άρης:

Ζαραδούκας: Στην δεύτερη φετινή του εμφάνιση δεν πήγε και άσχημα. Κόντρα σε αντιπάλους όπως οι παίκτες της Καβάλας είναι λογικό να μην έχει προβλήματα ενώ είχε διάθεση να βοηθήσει και επιθετικά στην αριστερή πλευρά. Ήταν φανερό πως του έλειπε ο ρυθμός αφού δεν έχει αγωνιστικά λεπτά στο “κοντέρ” του, ωστόσο προσπάθησε για το καλύτερο.

Βλαχοδήμος: Μπήκε αντί του Τζεμπούρ στο ματς και στα 20 “σκάρτα” λεπτά που αγωνίστηκε δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά. Φυσιολογικό, καθώς προέρχεται από μακρά αγωνιστική απραξία και του λείπει ο ρυθμός.

 

To Top