Ο Ψυχογιός, ο Κοέλιο και τα άλλα παιδιά…

Τα αγωνιστικά του πλάνα αναμένεται να ανοίξει σήμερα ο Λούκας Αλκαράθ, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Στην προπόνηση της Πέμπτης στο Κλεάνθης Βικελίδης, λογικά ο Ισπανός θα ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Όπως είναι γνωστό, η θέση για την οποία προβληματίζεται είναι αυτή του δεξιού μπακ απόντος του Καζναφέρη που είναι τραυματίας (και γι αυτό δηλώθηκε τιμωρημένος ώστε να εκτίσει την ποινή για τις τέσσερις κάρτες).

Ο Ισπανός έχει κάποιες πρώτες σκέψεις να κάνει το… αυτονόητο, να βγάλει, δηλαδή, από τη… «ναφθαλίνη» το μοναδικό κλασικό μπακ που έχει απομείνει και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Ψυχογιό.

Ο νεαρός μπακ είχε βρεθεί στη «μαύρη λίστα» του Αλκαράθ, ζήτησε μια «δεύτερη ευκαιρία» και δεν αποκλείεται να ήρθε η ώρα να του δοθεί μπροστά στο γενικό αγωνιστικό συμφέρον της ομάδας.

Την ίδια ώρα, ο Αλκαράθ δείχνει ότι δεν έχει καταλήξει. Είναι χαρακτηριστικό ότι δοκίμασε ακόμη και τον… Κοέλιο στη θέση του δεξιού μπακ.

Αν θα επιμείνει στον Πορτογάλο ή αν θα επιλέξει τελικά τον Ψυχογιό ή κάποια άλλη λύση (…), από τους άλλους παίκτες, θα φανεί καλύτερα μετά τη σημερινή προπόνηση, στην οποία θα «δείξει» εντεκάδα.

 

To Top