ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Ζερβίνιο είναι δύο φορές πιο γρήγορος, από τον πιο γρήγορο ποδοσφαιριστή που έχει ο Άρης»

Μπορεί κατά την παρουσίασή του από τον Άρη ο Ζερβίνιο να έκανε ειδική αναφορά στον Τάσο Μπακασέτα με τον οποίο μίλησε πριν υπογράψει στους κιτρινόμαυρους για να πάρει πληροφορίες για τη νέα του ομάδα, ωστόσο αυτός που έκανε το… προξενιό ήταν ο έτερος Έλληνας της Τράμπζονσπορ, Μανώλης Σιώπης.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται να είχε επικοινωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη για να τον ρωτήσει για τον 35χρονο Ιβοριανό. Όχι ότι δεν είχε δει τα κατορθώματά του ή δεν είχε διαβάσει το βιογραφικό του ο μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, αλλά ήθελε να μάθει και για τον χαρακτήρα του κάτι παραπάνω.

Η ατάκα που του είπε ο Σιώπης τον τρέλαναν. «Ο Ζερβίνιο είναι δύο φορές πιο γρήγορος, από τον πιο γρήγορο ποδοσφαιριστή που έχει ο Άρης» είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας χαφ στον Καρυπίδη και πλέον περιμένει να το δει σε πράξη.

Ο Ζερβινιό έκανε την Κυριακή την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη και θα είναι στην ευρωπαϊκή λίστα των «κιτρινόμαυρων» για τα παιχνίδια με τη Γκόμελ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

To Top