Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων για τον Άρη

Η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως εβδομάδα… φωτιά για τους κιτρινόμαυρους.

Από τη μία, η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τη Γκόμελ, ενώ από την άλλη συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με τους ιθύνοντες του Άρη να επιθυμούν μέχρι τέλος της εβδομάδας να προσθέσουν στο ρόστερ δυο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές.

Το ένα θέμα που τρέχει, είναι αυτό του στόπερ. Στην ομάδα υπάρχουν οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς, οι οποίοι πλαισιώνονται από τον Τανούλη ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό όμως δεν αρκεί. Ο Χερμάν Μπούργος χρειάζεται έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, με εμπειρία παρόμοια με των βασικών στόπερ του Άρη.

Και όλα δείχνουν πως αυτός έχει βρεθεί. Έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτός ο παίκτης είναι ιδιαίτερα έμπειρος με συμμετοχές στην Primera Division.

Το επόμενο ανοιχτό μέτωπο είναι αυτό του Μανού Γκαρσία. Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να έρθει στον Άρη, όμως η ομάδα του Σπόρτινγκ Χιχόν, θέλει να βγάλει το μέγιστο δυνατό κέρδος από τον παίκτη. Τη συγκεκριμένη περίπτωση έχει αναλάβει προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος θα πάει το θέμα μέχρι τέλους προκειμένου να ντύσει τον Μανού Γκαρσία στα κιτρινόμαυρα, έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Και φυσικά, ένα τρίτο θέμα στο οποίο υπάρχει αναμονή, είναι αυτό του Σάντι Μίνα. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει απαντήσει ακόμη ούτε θετικά, ούτε όμως και αρνητικά στους κιτρινόμαυρους, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

To Top