Ο Θουμπιμέντι κράτησε «όρθια» τη Σοσιεδάδ με buzzer beater στο 90΄+6

Με buzzer beater του Μαρτίν Θουμπιμέντι στο 90΄+6 η Σοσιεδάδ των 10 παικτών από το 36΄ (αποβλήθηκε ο Ρεμίρο) «έσωσε την παρτίδα» με την Αλαβές (1-1), στο δεύτερο χρονικά ματς της 19ης αγωνιστικής της LaLiga.

Μία ανάσα από το πρώτο εφετινό της «τρίποντο» μακριά από το «σπίτι» της έφτασε η Ντεπορτίβο, αλλά «πληγώθηκε» ξανά στις καθυστερήσεις, όπως είχε γίνει στο προηγούμενο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης (τότε είχε ηττηθεί με 1-0).

Με γκολ-πέναλτι του Λουίς Ριόχα στο 74΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει το προβάδισμα, παρ΄ όλα αυτά έφυγαν με τον ένα βαθμό από το Σαν Σεμπαστιάν και η μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται.

Η ομάδα του Λουίς Γκαρθία Πλάθα διέκοψε το αρνητικό σερί των τριών διαδοχικών ηττών που προερχόταν (είχε να σκοράρει από τις 24/11), ωστόσο, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Μετά το 0-0 με την Κάντιθ, η Σοσιεδάδ υποχρεώθηκε σε δεύτερη σερί ισοπαλία, παραμένοντας αήττητη για 11ο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, χάνοντας κι άλλο έδαφος στη μάχη για την τετράδα.

To Top