Ο θρυλικός Όντι Νόρις μεταφέρει στον Γκάλη τα συγχαρητήρια του γιου του Νίκου!

Ο Όντι Νόρις μεταφέρει από την Βαρκελώνη συγχαρητήρια για να δώσει στον Νίκο Γκάλη. Όχι μόνο τα δικά του, αλλά και του γιου του, Νίκου, που πήρε το όνομά του από τον άνθρωπο που θα τιμήσει σήμερα ο πατέρας του!

Ο Αμερικανός σταρ της τότε Μπαρτσελόνα τόνισε πως “είναι τιμή να έχω δεχτεί πρόσκληση για να συμμετέχω και εγώ σε μια εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη. Πάντα ήμουν θαυμαστής του Νίκου, για πολλά χρόνια και ουσιαστικά αυτό θα είναι μια αφιέρωση στον Νίκο για όλα όσα έχει προσφέρει στο μπάσκετ. Αξίζει όλα όσα θα γίνουν γι’ αυτόν και πραγματικά νιώθω τιμή που είμαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα”.

Πρόσθεσε πως “ένα από τα παιχνίδια που πάντα θα θυμάμαι είναι ένα που κερδίσαμε τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και οι οπαδοί του Άρη… τρελάθηκαν! Πετούσαν αντικείμενα στο παρκέ, όλοι έτρεχαν. ήταν ότι πιο τρελό είχα ζήσει. Από τις καλύτερες στιγμές του Γκάλη ήταν ένα παιχνίδι με τον Άρη στην Βαρκελώνη, όπου έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο εναντίον μας, πρέπει να είχε σκοράρει 45 πόντους, ήταν εξαιρετικό να τον βλέπεις να κάνει αυτά που έκανε”.

Όταν ρωτήθηκε τι θα πει στον Γκάλη όταν τον δει απάντησε: “Θα του δώσω συγχαρητήρια και από μένα και από τον γιο μου τον Νίκο. Δεν έγινε τόσο καλός σαν τον Γκάλη, αλλά ξέρει τι σημαίνει ο Γκάλης για το ευρωπαϊκό μπάσκετ”.

 

To Top