ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ιντέγε και το “ανοιχτό παράθυρο” παραμονής στον Άρη…

O Mπράουν Ιντέγε ανήκει στην κατηγορία των παικτών που θα ήθελε ιδανικά ο Άρης να κρατήσει στο ρόστερ του και για την επόμενη σεζόν, όμως το φετινό συμβόλαιο του Νιγηριανού είναι απαγορευτικό για τους “κιτρινόμαυρους” να επαναληφθεί και την επόμενη σεζόν.

Τα περίπου 500.000 ευρώ με τα οποία θα αμειφθεί φέτος ο 31χρονος φορ, είναι και τα περισσότερα που δόθηκαν σε ποδοσφαιριστή από την διοίκηση του Άρη.

Ο ίδιος, πάντως χθες, σε δηλώσεις του στο Yellow Radio 92.8, τόνισε πως το σημαντικότερο για τον ίδιο δεν είναι τα χρήματα, σε ερώτηση που του έγινε, για το αν θα έμενε στον Άρη και με λιγότερα απ΄όσα λαμβάνειν φέτος: “Δεν το σκέφτομαι ποτέ αυτό. Δεν σκέφτομαι στο ποδόσφαιρο να κάνω περισσότερα χρήματα. Είχα καλύτερες προτάσεις και τις απέρριψα για να έρθω στον Άρη. Με ενδιαφέρει το περιβάλλον, να είμαι χαρούμενος εγώ, η οικογένειά μου. Ο Άρης είναι μία ομάδα που κάθε παίκτης θέλει να παίζει και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του. Όλα είναι υπέροχα εδώ. Θα είναι μία απόφαση του προέδρου αν θα μείνω ή όχι. Αν μείνω θα είμαι ευχαριστημένος, γιατί μ΄αρέσουν πολλά πράγματα εδώ.

Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι. Είναι πολύ νωρίς. Δεν μπορώ να δώσω υποσχέσεις από τώρα, γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν. Θα συζητήσω με τον πρόεδρο τι πλάνα υπάρχουν για την επόμενη σεζόν και θα αποφασίσουμε”.

Τα δεδομένα για να παραμείνει είναι λίγο έως πολύ ξεκάθαρα. Να μην φτάσει κάποια πρόταση αξιόλογη από το εξωτερικό που να τον “κερδίσει” και φυσικά να δεχθεί την μείωση που θα του προσφέρει ο Άρης, εφόσον μπει στην διαδικασία να συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα. Όπως και να έχει, είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, την οποία προς το παρόν ο Άρης δεν εξετάζει, καθώς αναγνωρίζει τις πιθανότητες που έχει.

Ενδεχομένως, με το… μέρος του Άρη να είναι μελλοντικά στις όποιες συζητήσεις γίνουν, το γεγονός πως ο Νιγηριανός απολαμβάνει την παρουσία του στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, με το περιβάλλον της ομάδας να τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο.

To Top