Ο Κάκος πάλι στο Βικελίδης!

Για 4η φορά θα σφυρίξει φέτος παιχνίδι του Άρη ο Τάσος Κάκος. Στα προηγούμενα τρία, οι κίτρινοι μετρούν δυο νίκες και μια ήττα. Ο Κερκυραίος διαιτητής ορίστηκε στην αναμέτρηση του Άρη με τον Πανιώνιο, το Σάββατο (24/03, 17:15), στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θα έχει βοηθούς τους Χρήστο Σωτηρόπουλο (Αχαΐας) και Φλώριο Ελευθερίου (Αθηνών).


Τέταρτος θα είναι ο Στέφανος Μαντάκης από την Ένωση Ημαθίας και παρατηρητής ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης από την Ένωση Λασιθίου.

Ο Κερκυραίος διαιτητής, ο οποίος ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα του ντέρμπι που δεν τέλειωσε ποτέ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και έκανε αίσθηση με τις δηλώσεις του, θα διαιτητεύει για 4η φορά φέτος τον Άρη.

Στον πρώτο γύρο ήταν στον αγώνα του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και στην ήττα του Άρη με σκορ 3-0, ενώ ήταν ο ρέφερι του αγώνα του Καυταντζογλείου Δόξα Δράμας-Άρης 1-3. Ακόμη σφύριξε για τελευταία φορά το παιχνίδι των κίτρινων με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης και στην νίκη με σκορ 1-0 στις 3 Μαρτίου. 

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες, ο Κάκος, σε δηλώσεις του, προέκυψε… υμνητής του ΠΑΟΚ, αφήνοντας αιχμές για τις ομάδες που δεν τον… αποθεώνουν. 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top