Ο κίτρινος πυρετός ανεβαίνει! Δυο και σήμερα…

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι του Σαββάτου έχει ξεκινήσει στον Άρη. Δυο και σήμερα, έμειναν για το ένα αγωνιστικό ραντεβού κόντρα στον Πανθρακικό, το οποίο έχει πάρει διαστάσεις οριακής μάχης για την αγωνιστική επιβίωση του συλλόγου.

Ο κίτρινος πυρετός ανεβαίνει η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται και σήμερα και θα κορυφωθεί το τρέχον 48ωρο, με αποτέλεσμα να θεωρείται δεδομένο ότι οι κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης θα ξεχειλίζουν από την «λάβα» των φιλάθλων του Άρη, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να έρθει το πολύτιμο τρίποντο.

Έχει καταγραφεί αρκετές φορές ότι ο κόσμος δεν παίζει ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα, το γεμάτο και «καυτό» γήπεδο θα βάλει τις βάσεις για να έρθει η νίκη. O Πανθρακικός είναι ένα εμπόδιο το οποίο θα ξεπεραστεί μόνο εφόσον παρουσιαστούν ομάδα και κόσμος σα μια γροθιά.

Στην παρουσία του κόσμου αναφέρονται σε καθημερινή βάση οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι και περιμένουν να τον δουν στο πλευρό τους, για μια ακόμη φορά, όπως κάθε φορά.

Τα εισιτήρια είναι εδώ και αρκετές μέρες προς διάθεση των φιλάθλων και τιμώνται με 10 ευρώ σε όλες τις θύρες πλην της θύρας 7 (30 ευρώ). Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…

 

To Top