Πρόβα ενδεκάδας από Παπαδόπουλο στο Κλεάνθης Βικελίδης

Κορυφώνεται η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό το ερχόμενο Σάββατο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει δώσει αρκετό βάρος τόσο στον τομέα της ψυχολογίας, όσο και της τακτικής.

«Υπομονή, αυτοσυγκέντρωση και επιμονή» ζήτησε ο 46χρονος από τους όλους τους παίκτες του, ο οποίος δούλεψε κυρίως στον ανασταλτικό τομέα. Άλλωστε αυτή είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του Άρη του από την αρχή του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη που έχει εντοπίσει κρατώντας κοντά τις γραμμές, ζητώντας βοήθειες από τους αμυντικούς μέσους είτε όταν ομάδα αμύνεται σε ανοιχτό γήπεδο είτε δέχεται οργανωμένη επίθεση.

Όπως έχει σημειωθεί εδώ και μέρες το ευχάριστο για τον τεχνικό του Άρη είναι οι επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών (Πουλίδο, Τάτος, Κοέλιο) πράγμα που του λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια και στις τρεις γραμμές της ομάδας. Έτσι, λογικά δεν αναμένονται ουσιαστικά εκπλήξεις στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής, εκτός φυσικά εξαιρετικού απροόπτου. Όλα δείχνουν ότι θα είναι η ενδεκάδα που ξεκίνησε κόντρα στον Λεβαδειακό. Με άλλα λόγια Διούδης, Καζναφέρης, Πουλίδο , Παπαζαχαρίας, Ζαραδούκας, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Τάτος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Αγκάνθο

Περισσότερα σχετικά με τις σκέψεις του στο καθαρά αγωνιστικό μέρος θα διαφανούν από την σημερινή προπόνηση της Πέμπτης η οποία θα διεξαχθεί νωρίς το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θα γίνουν κάποιες από τις πρόβες ενδεκάδας, η οποία θα αναζητεί το πολύτιμο τρίποντο.

 

 

To Top