Ο Καβάνι στο στόχαστρο της Μόντσα του Μπερλουσκόνι

Ο Έντινσον Καβάνι έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποτελεί διακαή πόθο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με την τελευταία που μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του να είναι η νεοφώτιστη στην Serie A, Μόντσα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Έντινσον Καβάνί στο φινάλε της περασμένης σεζόν και τον άφησε ελεύθερο, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο “Matador” δεν θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα χωρίς ποδοσφαιρική στέγη.

Ναι μεν έχει πατήσει το 35ο έτος της ηλικίας του ωστόσο βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, όπως έδειξε και στη θητεία του στην Premier League με τους κόκκινους διαβόλους, με δημοσιεύματα από την Ιταλία να αναφέρουν πως υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η Σαλερνιτάνα, που κατάφερε πέρυσι να μείνει στην Serie A με εντυπωσιακό ντεμαράζ στο δεύτερο γύρο, έχει παραδεχτεί δημόσια μέσω του προέδρου της πως θα είναι ονειρεμένη κίνηση η προσθήκη του Ουρουγουανού φορ στο ρόστερ της, με το “Sky Sport Italia” να αναφέρει ωστόσο πως στη μάχη της απόκτησής του μπήκε και η Μόντσα.

Η ομάδα της οποίας είναι τεχνικός διευθυντής εδώ και λίγο καιρό ο Φρανσουά Μοντεστό, έχει ήδη αποκτήσει τους Στέφανο Σένσι, Αντρέα Ρανόκια, Αλέσιο Κράνιο, Ματέο Πεσίνα, Αντρέα Καρμπόνι και Σαμουέλε Μπιριντέλι, με το εν λόγω μέσο να αποκαλύπτει πως το δεξί χέρι του Μπερλουσκόνι, Αντριάνο Γκαλιάνι, άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τους εκπροσώπους του Καβάνι.

Σημειώνεται πως ο Ουρουγουανός φορ έχει μεγάλη διαδρομή στην Ιταλία έχοντας φορέσει για επτά χρόνια τη φανέλα των Παλέρμο και Νάπολι, με τον απολογισμό του να είναι 112 γκολ σε 212 συμμετοχές του στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας.

To Top