Ο καλός οιωνός του… Κάμπορα για το μπάσκετ

Μπορεί να θεωρηθεί καλός οιωνός για τον Άρη, έστω κι αν η νίκη σημειώθηκε σε άλλο άθλημα και πιο συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο. Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα της Τετάρτης στο μπάσκετ μπορεί να είναι σημαδιακή. Όλοι θέλουν να αποδειχθεί και γούρικη.  

Στις 14 Μαρτίου του 2010 οι κίτρινοι επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 2-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 26η αγωνιστική της Σούπερ λίγκας έχοντας σκόρερ και πρωταγωνιστή τον Χαβιέ Κάμπορα που είχε βρει δυο φορές δίχτυα. Μια καθαρή νίκη, η οποία θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη, μια και στον αγωνιστικό χώρο οι διαφορές των δυο ομάδων ήταν μεγάλες.

Η ποδοσφαιρική ομάδα πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί του συμπολίτη, η οποία αποτελεί ακόμη και σήμερα, δυο χρόνια μετά θέμα συζήτησης για κάποιους διότι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν εκείνη την ήττα. Ο μπασκετικός Άρης, πάντως, στις 14 Μαρτίου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην κλασσική αγωνιστική κόντρα της Θεσσαλονίκης και χρειάζεται τη νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την είσοδο στην πρώτη εξάδα με τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. 

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top