Πικρός αποκλεισμός της Ίντερ, πέρασε με «εφτάρα» η Μπάγερν (videos)

Η Μαρσέιγ κατέστρεψε ολοκληρωτικά τη φετινή σεζόν για την Ίντερ, την οποία απέκλεισε από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη σ’ ένα γκολ του Μπραντάο στις καθυστερήσεις, που έκανε το «Μεάτσα» να κλάψει… Αντίθετα, η Μπάγερν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και διέλυσε χωρίς οίκτο τη Βασιλεία με 7-0.

Στο Μιλάνο, οι προπέρσινοι πρωταθλητές Ευρώπης έδωσαν μάχη με όποιον τρόπο μπορούσαν, όμως γνώρισαν πικρό αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ. Ο Μιλίτο άνοιξε το σκορ στο 75′, ισοφαρίζοντας το 1-0 της ήττας στη Μασσαλία, αλλά ο Μπραντάο ισοφάρισε με σουτ – μαχαιριά στο 93′, την ώρα που όλα έδειχναν ότι το ματς θα πήγαινε στην παράταση. Η Ίντερ κέρδισε τελικά με 2-1, αφού ο Πατσίνι ευστόχησε σε πέναλτι στο 96′, ωστόσο δεν υπήρχε χρόνος για κάτι περισσότερο και οι Γάλλοι ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν την πρόκριση, χάρη στο εκτός έδρας γκολ. Πλέον, η παραμονή του Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο των «νερατζούρι» θεωρείται κάτι περισσότερο από επισφαλής…

Δείτε τα στιγμιότυπα του Ίντερ – Μαρσέιγ 2-1:
{youtube}AM3Z7xQ2PZA|640|360|1{/youtube}

Αντίθετα, στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπάγερν δεν θέλησε ν’ αφήσει κανένα περιθώριο για έκπληξη, μετά την ήττα 1-0 που είχε γνωρίσει στην Ελβετία πριν από δύο εβδομάδες. Οι Βαυαροί, που θα φιλοξενήσουν στο γήπεδό τους τον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κράτησαν ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής σ’ αυτόν και διασκέδασαν τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο: Με τέσσερα γκολ του Μάριο Γκόμες (43′, 50′, 61′, 67′), δύο του Άριεν Ρόμπεν (9′, 81′) και ένα του Τόμας Μίλερ (40′), έκαναν «φύλλο και φτερό» τη Βασιλεία, για την οποία το… παραμύθι κράτησε αρκετά αλλά δεν είχε ευχάριστο φινάλε.

Δείτε τα στιγμιότυπα του Μπάγερν – Βασιλεία 7-0:
{youtube}C4YCXuIDiss|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top