ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Καμπερίδης… κρατάει τον Ντραγκίτσεβιτς στον Άρη

Ο Σάββας Καμπερίδης έχει βασικό πυλώνα του παιχνιδιού του Άρη την επόμενη σεζόν τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και προσπαθεί από την πλευρά του να κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου ο Μαυροβούνιος σέντερ να παραμείνει στο ρόστερ.

Σε πρώτη φάση αυτό που κατάφεραν οι κίτρινοι, έστω και σε προφορικό επίπεδο, είναι να μην δεσμευτούν από την 15η Ιουλίου, που ήταν καταληκτική ημερομηνία για να ενεργοποιήσουν ή όχι τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του Ντραγκίτσεβιτς.

Προχθές ο Καμπερίδης είχε εκ νέου συνομιλία με τον έμπειρο σέντερ και του ζήτησε χρόνο ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για μια νέα συμφωνία, που θα περιλαμβάνει τα οφειλόμενα της περασμένης σεζόν και μειωμένες αποδοχές σε σχέση με τα 130.000 ευρώ που αναγράφονται στο τρέχων συμβόλαιο.

Ο Ντραγκίτσεβιτς σε πρώτη φάση φαίνεται πως δέχθηκε αυτή τη πρόταση και επί της ουσίας οι δύο πλευρές συζητούν για την επόμενη σεζόν από μηδενική βάση, έχοντας κοινή επιθυμία για συνεργασία.

Οι κίτρινοι αρχικά είχαν προτείνει στον παίκτη ένα ποσό κοντά στα 65.000 ευρώ, αλλά ενδεχομένως να ανεβάσουν την προσφορά τους, προκειμένου να πείσουν τον Ντραγκίτσεβιτς να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

To Top