ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “πέσιμο” στον Βρέσκα, το… ροντέο δεύτερο ημίχρονο και η μιντιακή προπαγάνδα!

Και τι δεν είδαν τα μάτια μας χθες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, σε ένα παιχνίδι αδιάφορο και για τις δύο ομάδες.

Ο Άρης υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό από τον οποίο ηττήθηκε με 1-0, όμως η μιντιακή προπαγάνδα προσπάθησε χθες να μας πείσει ότι ο διαιτητής Βρέσκας, έκανε τα πάντα κυριολεκτικά για να κερδίσει ο Άρης ή αν προτιμάται να χάσει ο Παναθηναϊκός. Λες και είχε κανέναν ενδιαφέρον για τον Άρη ή τον Παναθηναϊκό, μία νίκη, ισοπαλία ή ήττα.

Ο Βρέσκας δίνει ένα πεντακάθαρο πέναλτι, με την συνδρομή του VAR, στο οποίο πηγαίνει ο ίδιος, γιατί μάλλον εκείνη την ώρα ο Σιδηρόπουλος δεν ήθελε και πολύ να πιστέψει πως όντως έγινε πέναλτι στον Γκάμα. Δεν του έκατσε πολύ καλά του διαιτητή από τα Δωδεκάνησα, που μένει στη Θεσσαλονίκη και έχει καταγράψει αμέτρητες επιτυχημένες διαιτησίες σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Δίνει και ένα δεύτερο ο Βρέσκας, το οποίο το παίρνει πίσω, επίσης βλέποντας ο ίδιος το VAR. Και καλά κάνει και το παίρνει πίσω, γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε κανένα πέναλτι στον Ροζ. Και στην τελική γι αυτό δεν υπάρχει το VAR; Άρα ποιος ο λόγος η μιντιακή προπαγάνδα ορισμένων σάιτ, φίλα προσκείμενων σε συγκεκριμένες ομάδες, παρότι ευαγγελίζονται την… αντικειμενικότητα (ο Θεός να την κάνει…).

Δυστυχώς για τον Δώνη, όλοι άκουσαν το… πέσιμό του στον Βρέσκα, τα όσα του έλεγε όταν έβλεπε το VAR o ρέφερι από την Πιερία.

Μάσησε ο Βρέσκας και στο δεύτερο ημίχρονο το έκανε ροντέο. Άφηνε τις κλωτσιές και τα τραβήγματα των παικτών του Παναθηναϊκού, που έπαιζαν λες και θα έβγαιναν στο… Τσάμπιονς Λιγκ. Όπου μάλλον δεν θα παίξουν ούτε τα… φιλαράκια τους. Εκτός κι αν κάνει το κουμάντο η “συμμαχία” των τριών.

Αποκορύφωμα; Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ροζ, σε φάουλ που έγινε πολύ κάτω από την σέντρα, προς την περιοχή του Παναθηναϊκού. Πιο αυστηρή απόφαση, δεν θα μπορούσε να υπάρχει…

Και για τα μίντια που έγραψαν χθες, όλα αυτά που διαβάσαμε, να τους πείτε πως ο Παναθηναϊκός του Δώνη, κέρδισε τον Άρη των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων, με μόλις 14 παίκτες διαθέσιμους και οι περισσότεροι με ενοχλήσεις από προηγούμενα ματς, παίζοντας οι ίδιοι 11 εδώ και 20 μέρες, κάθε τρεις μέρες.

Διότι όσο ήταν καλά ο Άρης και χωρίς προβλήματα επιλογών στο ρόστερ του, έριξε μία “τεσσάρα” στον Παναθηναϊκό και άνετα του έπαιρνε και το διπλό στο ΟΑΚΑ…

 

 

 

To Top