Ο Καν διαψεύδει ότι θα φύγει ο Λεβαντόβσκι για τη Μπαρτσελόνα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου, Ολιβερ Καν, διέψευσε ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα αποχωρήσει από τους Βαυαρούς για τη Βαρκελώνη.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών φέρνουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κοντά στη Μπαρτσελόνα και μάλιστα ο ίδιος φέρεται να έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Τσάβι έπειτα από 12 χρόνια στην Γερμανία.

Εντούτοις, ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Ολιβερ Καν, θέλησε να βάλει “φρένο” στις εξελίξεις και διέψευσε ότι ο Πολωνός φορ θα αποχωρήσει, μιλώντας στο Amazon Prime: “Ο Λέβα θα μείνει στην ομάδα το καλοκαίρι. Συζητάμε την ανανέωση του συμβολαίου του και όχι την παραχώρηση του”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολωνός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Για να τον αποκτήσει η Μπάρτσα το καλοκαίρι πρέπει να αποζημιώσει τους Βαυαρούς.Ο Ζεράρ Ρομέρο, Ισπανός δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε θέματα των Καταλανών, ανέφερε ότι η Μπαρτσελόνα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει μπορεί να διαθέσει στους Βαυαρούς μέχρι 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

 

 

To Top