Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ για τον χαμό του Θανάση Δεσλή

Η ΕΟΚ μέσω ανακοίνωσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Θανάση Δεσλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενας νέος άνθρωπος που είχε αφιερώσει πολλά χρόνια από τη ζωή του στο μπάσκετ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ο Θανάσης Δεσλής, ο οποίος είχε σταματήσει τη διαιτησία το 2019, πέθανε σε ηλικία 49 ετών, στη Σύμη όπου υπηρετούσε ως λιμενικός.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του και τη συμπαράστασή τους στον μεγάλο τους πόνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 


Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ για τον χαμό του Χρήστου Γκότα

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του Χρήστου Γκότα, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αίολου Τρικάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η οικογένεια του μπάσκετ θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός μέλους της. Ο Χρήστος Γκότας, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αίολου Τρικάλων, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του, στους ανθρώπους της ομάδας του αλλά και σε όλον τον κόσμο του μπάσκετ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Για το λόγο αυτό ο αγώνας του σωματείου με τους Τιτάνες Παλαμά που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (14/11) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών (3ος Όμιλος), αναβάλλεται».

To Top