ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Καρ έβγαλε αντίδραση στην πιο παραγωγική του βραδιά

Ο Μάρκους Καρ έβγαλε αντίδραση, μετά από συνεχόμενες άσχημες εμφανίσεις, εμφανίζοντας στην χθεσινή αναμέτρηση με την Ουλμ μια αρκετά βελτιωμένη εικόνα.

Το ζητούμενο, ωστόσο, για τον Καναδό γκαρντ είναι η σταθερότητα στην απόδοσή του και η διάρκεια, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία η παρουσία του κόντρα στην γερμανική ομάδα.

Αυτό που ευελπιστούν οι κιτρινόμαυροι, παρά την ήττα, είναι να ανέβει η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία του 24χρονου παίκτη και να παρουσιάσει το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό που έδειξε στα φιλικά παιχνίδια…

Ο Καρ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη, αν αναλογιστεί κάποιος και τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Ήταν η πιο παραγωγική του βραδιά σε επίσημο ματς, με 20 πόντους (3/3 βολές, 4/12 δπ., 3/3 τρ.), ενώ είχε ακόμη μία ασίστ, δύο κλεψίματα και ένα λάθος, σε 35:08. Υστέρησε βέβαια και πάλι στον τομέα της δημιουργίας, με μόλις δύο τελικές πάσες κι αυτό είναι ένα σημείο, που θα πρέπει να βελτιώσει αισθητά στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Κόντρα στους Γερμανούς έμεινε στο παρκέ περισσότερο χρόνο από κάθε άλλο παιχνίδι, σε Ελλάδα και Ευρώπη και στον Άρη θέλουν και από δω και πέρα να βλέπουν πολύ πιο συχνά τον χθεσινό Καρ,

To Top