Ο Κατσαβάκης αναλύει το Άρης-Πανσερραϊκός: Τα υπέρ και τα κατά και το κλειδί της νίκης

Ένα 24ωρο πριν το ντέρμπι ανόδου του Xαριλάου, ο Μάκης Κατσαβάκης βάζει στο ‘’μικροσκόπιό’’ του, Αρη και Πανσερραϊκό, αναλύοντας για λογαριασμό της Nova το παιχνίδι.  

«Καταρχήν, να πω πως έχω εικόνα και για τις δύο ομάδες, καλύτερη όμως για τον Πανσερραϊκό τον οποίο έχω δει σε περισσότερα ματς», ξεκαθαρίζει ο Κατσαβάκης, πριν ξεκινήσει την αγωνιστική του ανάλυση: « Μιλώντας για τους τερματοφύλακες να υπογραμμίσουμε την εγγύηση που εκπέμπει ο Ανδρούτσος για τον Πανσερραϊκό. Είναι ένα παιδί το οποίο από τότε που κάθισε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, δίνει σιγουριά. Όμως και ο Φυσέκης είναι πολύ καλός γκολκίπερ. Εκανε καλά ο Αρης που τον απέκτησε».

Επόμενος σταθμός του κόουτς η αμυντική γραμμή: « Στον Αρη ξεχωρίζει αναμφίβολα ο Σαμαράς. Η εμπειρία τόσο η δικιά του, όσο και του Γεωργιάδη στα δεξιά, είναι εμφανέστατο στοιχείο στο παιχνίδι της ομάδας. Εμπειρία όμως έχει και ο Πανσερραϊκός με Περπερίδη, Σιάκα και Βοσκόπουλο. Αυτό το τελευταίο ντουέτο (σ.σ Σιάκα-Βοσκόπουλου) δίνει μεγάλη ώθηση. Θεωρώ πως υπάρχει ισορροπία, ανάμεσα στους δύο αντιπάλους».
 
Η άποψή του για τη μεσαία γραμμή: «Εχω ένα θολό σημείο που αφορά τον Σανιά. Το παιδί αυτό δεν το έχω παρακολουθήσει αρκετά αν και ακούω πως μέχρι τώρα δεν κάνει τη διαφορά. Θα σταθώ στον Καλογέρη για τον οποίο έχω πάρα πολύ καλή άποψη, ειδικά έτσι όπως τον θυμάμαι τον καιρό που αγωνιζόταν στη Βέροια. Βέβαια, ξέρω ότι τον έχει επηρεάσει ο στρατός, αλλά δεν παύει να αποτελεί μονάδα για τον Αρη. Τώρα για τις πτέρυγες θα ξεχωρίσω μόνο τον Σουνά, ο οποίος είναι αυθεντικό ταλέντο. Από τον Πανσερραϊκό ο Τριανταφύλλου είναι σκληροτράχηλος, ότι πρέπει για την κατηγορία. Γενικά η μεσαία γραμμή των Σερρών έχει ποιότητα».

Για την επίθεση: «Καλό το δίδυμο Πόϊ-Καπνίδη στον Αρη, αν και νομίζω πως ο Πόϊ μπορεί να παίξει καλύτερα στα πλάγια. Από τον Πανσερραϊκό ο Γαϊδαρτζής σκοράρει συνεχώς, είναι κίνδυνος-θάνατος μπροστά!».
 
Η μάχη των πάγκων: «Εκτιμώ πολύ και τους δύο προπονητές. Ο Καλαϊτζίδης και ο Βασιλακάκης έχουν μεν διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά είναι παιδιά με γνώση του αντικειμένου».

Αρα, υπάρχει φαβορί; « Ακούστε, σε τέτοια ματς δεν υπάρχει φαβορί. Ούτε η έδρα μπορεί να προσδώσει έναν τέτοιον χαρακτηρισμό, διότι στην περίπτωσή μας, ίσως, το Χαριλάου και η πίεση του κόσμου, αγχώσει τους παίκτες του Αρη. Επομένως, όλα είναι ανοιχτά…».

To Top