Κόσμος και ομάδα παίζουν μαζί… μπάλα- Θέλει επιμονή και… υπομονή

Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες αυτό κόντρα στον Πανσερραϊκό που αν μη τι άλλο χρειάζεται ομοψυχία σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα…

Πρώτη σκέψη και επιδίωξη του Άρη θα πρέπει να είναι αναμφισβήτητα να “τελειώσει” από νωρίς αυτό το παιχνίδι, αφήνοντας στην άκρη οποιοδήποτε άγχος και οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσει εντός αγωνιστικού χώρου.

Για τα δεδομένα της κατηγορίας ο Πανσερραϊκός είναι μία αρκετά καλή ομάδα, η οποία έχει και το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων. Αυτό που θα φροντίσει εξ αρχής είναι να κλείσει τους χώρους προς την εστία του. Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη της τακτικής κάθε αντιπάλου που έρχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης, ακόμα κι αν έχει την διάθεση να παίξει το… δικό του ποδόσφαιρο.

Βλέποντας τον Άρη να επιδίδεται σε ποδόσφαιρο κατοχής, να παίζει για ένα και μόνο αποτέλεσμα, έχοντας ταυτόχρονα και την αμέριστη στήριξη της κερκίδας θεωρείται δεδομένο πως ο Πανσερραϊκός θα… “ταμπουρωθεί” για να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα του.

Εκεί χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Από παίκτες, τεχνική ηγεσία και κόσμο.Οι ευκαιρίες που δοθούν ίσως δεν είναι πολλές, συγκριτικά με άλλους αντιπάλους γι αυτό και επιβάλλεται να υπάρχει καθαρό μυαλό, αποτελεσματικότητα και φυσικά αδιάκοπη υποστήριξη από την κερκίδα, όπως μόνο ο κόσμος του Άρη ξέρει να προσφέρει στην ομάδα του…

To Top