Που έχει πέσει το βάρος και ποιοι “χρωστούν” ένα μεγάλο παιχνίδι…

Είναι από τα παιχνίδια που απαιτούν ψυχή και εμπειρία… 

Από αυτό το ματς ο Άρης οφείλει να βγει κερδισμένος και για να το επιτύχει πρέπει να παρουσιάσει ένα πρόσωπο που όμοιο του δεν είχε φέτος. Πέρα από το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας το βάρος έχει πέσει καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και στην ψυχολογική κατάσταση των παικτών.

“Προετοιμαστείτε ψυχολογικά, οι μέρες πλησιάζουν” και “Αποδείξτε ότι είστε καλύτερη ομάδα” είναι μερικές από τις εκφράσεις που καθημερινώς ακούγονται στις προπονήσεις των παικτών δια στόματος Δημήτρη Καλαϊτζίδη σε μία προσπάθεια του ίδιου να διατηρεί συνεχώς σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Η εικόνα του Άρη πρέπει να είναι συνολικά τέτοια που να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να έχει ελπίδες για το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται συμμετοχή όλων στο παιχνίδι με το απόλυτο των δυνατοτήτων τους.

Και αν κάποιοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα όταν το επιβάλλουν οι καταστάσεις για κάποιους άλλους είναι μία καλή ευκαιρία να αποδείξουν έστω και καθυστερημένα ότι δίκαια έγινε τόσος ντόρος γύρω από το όνομα τους.

Άλλωστε γι αυτό και αποκτήθηκαν! Είτε γιατί είναι έμπειροι είτε γιατί έχουν τις δυνατότητες και την ποιότητα να κάνουν την διαφορά…

Παίκτες όπως οι Σανιά, Καλογέρης και Ν΄Λουντούλου έχουν δείξει περιστασιακά ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Άρη, αλλά δεν είχαν την απαιτούμενη διάρκεια, μόνο που αυτή τη φορά είναι στο χέρι τους να αντιστρέψουν το κλίμα αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι…

To Top