Ο Κατσικάρης θέλει τον Βεζένκοφ στο Μπιλμπάο!

Η Μπιλμπάο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ όπως αναφέρει δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας! Οι Βάσκοι παρακολουθούν την πορεία και την εξέλιξη του 17χρονου φόργουορντ του Άρη και η παρουσία της ομάδας του Φώτη Κατσικάρη στη Σόφια για τον σημερινό αγώνα με τη Λουκόιλ Ακαντέμικ ήταν η αφορμή για να πάρει μεγαλύτερη έκταση το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Βεζένκοφ ανήκει στον (Ερασιτέχνη) Άρη καθώς δεν έχει ενηλικιωθεί ακόμη (θα γίνει 18 χρονών στις 6 Αυγούστου του 2013). Όταν θα συμπληρώσει τα 18 του, το επόμενο καλοκαίρι δηλαδή οι κίτρινοι θα του προσφέρουν επαγγελματικό συμβόλαιο καθώς αποτελεί μια από τις μεγάλες ελπίδες για το μέλλον της ομάδας που επενδύει αρκετά πάνω του.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας τον καθιστούν ως ένας από τους πιο υποσχόμενους παίκτες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ όπως τονίζεται στο δημοσίευμα όπου γίνεται αναφορά στα κατορθώματα του. Οι Ισπανοί γράφουν ακόμη πως ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ της Μπλιμπάο ενώ επισημαίνουν πως μια επιλογή του Βεζένκοφ θα μπορούσε να ήταν και το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (NCAA).

To Top