Παπαζόφ για Κατσικάρη και Βεζένκοφ: “Του αρέσει και θέλει να τον πάρει στο Μπιλμπάο”

Το ενδιαφέρον της Μπιλμπάο για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ επιβεβαίωσε και ο Τίτι Παπαζόφ, Βούλγαρος τεχνικός που τώρα δουλεύει στη Λέφσκι Σόφιας, αλλά διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Φώτη Κατσικάρη, τον οποίο και υποδέχτηκε χθες στο αεροδρόμιο της Σόφιας!

Ο Παπαζόφ σε δηλώσεις που έκανε στο αθλητικό σάιτ “gong.bg” αποκάλυψε πως όντως ο Φώτης Κατσικάρης και η Μπιλμπάο έχουν βάλει στο στόχαστρο τον 17χρονο φόργουορντ του Άρη. “Μιλήσαμε για τον μικρό Βεζένκοφ. Του είπα ότι είναι Νο1. Του αρέσει πολύ και θέλει να τον πάρει στη Μπιλμπάο. Είναι μια δύσκολη απόφαση που πρέπει να πάρει μαζί με τον πατέρα του. Υπάρχει μια πιθανότητα να ακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα σε αμερικανικό πανεπιστήμιο, αλλιώς θα κάνει μια αρχή στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι γνωρίζοντας την πραγματικότητα, πρέπει να αρχίσει να παίζει στην Ευρώπη”, δήλωσε ο Παπαζόφ.

Ο Άρης διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη και φυσικά έχει ήδη γίνει μια πρώτη συζήτηση με την πλευρά του Βεζένκοφ, ώστε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο μόλις ενηλικιωθεί, τον Αύγουστο του 2013.

 

To Top