Ο Κεσιέ απέρριψε πρόταση ανανέωσης, ελπίζουν Παρί, Λίβερπουλ και Τότεναμ

Ο Φρανκ Κεσιέ απέρριψε πρόταση της Μίλαν για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με ετήσιες αποδοχές ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, με την Gazzetta dello Sport να υποστηρίζει πως Παρί, Λίβερπουλ και Τότεναμ θέλουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.

Την τελευταία διετία η Μίλαν βρίσκεται σε φάση σημαντικής αγωνιστικής ανάκαμψης με τον Στέφανο Πιόλι στο τιμόνι της και ένας από τους παίκτες που έχει σημαντική “ευθύνη” για αυτό είναι και ο Φρανκ Κεσιέ, με την πληθωρική παρουσία του στο χώρο του κέντρου να τον έχει μετατρέψει σε ένα από τα πλέον βασικά και αναντικατάστατα στελέχη των ροσονέρι.

Για το λόγο αυτό και με δεδομένο πως το συμβόλαιό του λήγει στο φινάλε της σεζόν, η διοίκηση των Μιλανέζων είναι εδώ και μήνες σε επαφές με τον μάνατζέρ του για να έρθουν σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους, όμως φαίνεται πως αυτή δύσκολα θα επιτευχθεί.

Όπως αποκάλυψε η Gazzetta dello Sport, ο Κεσιέ απέρριψε την τελευταία πρόταση των Μιλανέζων για την ανανέωση του συμβολαίου του, όπου του προσέφεραν 6,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με τον ίδιο να φέρεται να ζήτησε 8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο συν 2 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους.

Το ίδιο μέσο μέσο τονίζει πως αυτές ακριβώς τις αξιώσεις είναι διαθετειμένη να τις καλύψει η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον 24χρονο να αποτελεί επίσης μήλον της Έριδος και για δύο ομάδες της Premier League: Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Το εντυπωσιακό όσον αφορά στην Μίλαν είναι πως το φετινό καλοκαίρι έχασε τους Ντοναρούμα και Τσαλχάνογλου που έληξαν τα συμβόλαιό τους και επέλεξαν να αποχωρήσουν, υπογράφοντας ως ελεύθεροι σε Παρί και Ίντερ αντίστοιχα, με την Παρί στον αντίποδα να έχει κάνει δικούς τους φέτος ως ελεύθερους -πέρα από τον Ντοναρούμα- τους Μέσι, Ράμος και Βαϊνάλντουμ.

To Top