Ο… κιτρινόμαυρος βίος Βελλίδη – Καζναφέρη και τα νούμερα τους στον Άρη

Mάρκος Βελλίδης και Κώστας Καζναφέρης αποχαιρέτησαν τον Άρη, αφού δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο Κλεάνθης Βικελίδης (το συμβόλαιό τους λήγει τυπικά στις 30 Ιουνίου).

2010-11

Οι δυο συμπαίκτες (και καλοί φίλοι) αγωνίστηκαν τρία χρόνια με το “θεό του πολέμου” στο στήθος. Η πρώτη τους χρονιά, την περίοδο 2010-11 είχε πολλά κοινά, μια και αγωνίστηκαν σε λίγα παιχνίδια, ενώ ο Καζναφέρης είχε περισσότερο ρόλο αναπληρωματικού.

Βελλίδης                        4 αγώνες                376′ συμμετοχής

Καζναφέρης                  11 αγώνες               427′ συμμετοχής

2011-12

Η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη του Βελλίδη στον Άρη και η καλύτερη στην καριέρα του. Άρπαξε την ευκαιρία του τραυματισμού του Μιχάλη Σηφάκη και κολύμπησε στα βαθιά. Καλή ήταν και η αγωνιστική χρονιά για τον Καζναφέρη, ο οποίος έκανε μερικά πολύ καλά παιχνίδια και απέκτησε βασικό ρόλο στην ομάδα.

Βελλίδης                       26 αγώνες                2.357′ συμμετοχής

Καζναφέρης                 19 αγώνες                1.413′ συμμετοχής

2012-13

Η φετινή χρονιά ήταν… πολύπλοκη και για τους δυο. Ο Βελλίδης ήταν από τις βασικές επιλογές, όμως ήρθε σε ρήξη με τον Μάκη Κατσαβάκη, κάποια παιχνίδια έμεινε στον πάγκο, επέστρεψε, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 18 αγώνες, αλλά ο τραυματισμός του άνοιξε τον δρόμο στον Σωκράτη Διούδη και στην καθιέρωση. Τελευταίος αγώνας του Βελλίδη με την φανέλα του Άρη στις 11 Φεβρουαρίου, Πλατανιάς-Άρης 2-0.

Ο Καζναφέρης αγωνίστηκε τα περισσότερα παιχνίδια φέτος, αλλά η απόδοσή του δεν ξέφυγε από την μετριότητα. Τελευταίος του αγώνα με τον Άρη στις 21 Απριλίου, Ξάνθη-Άρης 0-0.

Βελλίδης                 18 αγώνες                  1.720′ συμμετοχής

Καζναφέρης            25 αγώνες                 2.222′ συμμετοχής

 

 

To Top