ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κορέα ένα μήνα πριν ήταν… μια ανάσα από την Αλ Καντισίγια της Σαουδικής Αραβίας

Ο Χόρχε Κορέα φαίνεται πως καταλήγει στον Άρη, εφόσον οι κίτρινοι μπορούν από την 1η Ιουλίου να κάνουν μεταγραφές (κάτι που λογικά θα συμβεί όσο δεν υπάρχει απόφαση από το CAS). Πριν τους κίτρινους βρέθηκε πολύ κοντά σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στις 22 Μαϊου είχε παραδεχθεί δημόσια ότι έχει πολύ καλύτερη προσφορά από την Αλ Καντισίγια, ομάδα στη Σαουδική Αραβία. “Το πιο βέβαιο είναι η Σαουδική Αραβία. Θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα είναι καλά, με υπολογίζουν για τις επόμενες δύο σεζόν”, είχε δηλώσει στον πορτογαλικό Τύπο αφού είχε ενημερώσει την Μαρίτιμο ότι αποχωρεί.

Μάλιστα ανέφερε ότι η παρουσία πολλών έμπειρων παικτών στη Σαουδική Αραβία  κάνουν το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, γι’ αυτό και αρνήθηκε προτάσεις από την Τουρκία και το Μεξικό.

Λίγους μήνες νωρίτερα ο Κορέα είχε απασχολήσει και τη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο, αλλά εν τέλει η μεταγραφή αυτή δεν προχώρησε.

Το τι έγινε μέσα στον Ιούνιο και “χάλασε” η μεταγραφή του Κορέα στην Αλ Καντισίγια είναι κάτι που προς το παρόν δεν έχει δημοσιευθεί ως εξέλιξη.

To Top