Επιστροφή στο γήπεδο με διπλή προπόνηση και ανεβασμένη ένταση για τον Άρη

Μετά από μία μέρα ξεκούρασης οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν στο Δασυγένειο, έχοντας μάλιστα και ένα… νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Λούκας Σάσα, ο οποίος μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό, γύρισε στη Θεσσαλονίκη και θα αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμούς, προκειμένου να ενσωματωθεί στο ομαδικό πρόγραμμα.

Χθες πάντως ο Βραζιλιάνος μέσος μαζί με τον συμπατριώτη του, Μπρούνο Φελίπε, ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Λερίν Ντουάρτε παραμένει εκτός, έχοντας υποστεί θλάση Α’ βαθμού στη γάμπα και συνεχίζει με θεραπείες.

Υπενθυμίζεται πως η αποστολή του Άρη θα πετάξει αύριο για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Στη διάρκεια της παραμονής στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, όπως έχει ανακοινωθεί, η ομάδα θα δώσει τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τον Ερυθρό Αστέρα (01/07, 18:00, Söchau), τη Γαλατασαράι (03/07, 18:30, Hartberg) και την Λοκομοτίβ Μόσχας (07/07, 19:00, Bad Blumau).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο με διπλή προπόνηση

Επιστροφή στο γήπεδο με διπλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Μετά το ρεπό της Τετάρτης επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μας.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε προπόνηση πρωί και απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα).

Στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ δούλεψαν σε τελειώματα φάσεων και ταχυδύναμη, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα αναλώθηκε στο κομμάτι της τακτικής.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο με διπλή προπόνηση

Μετά από δύο μαζεμένα φιλικά σε τρεις μέρες (με Λάρισα και Ξάνθη) οι παίκτες του Άρη είχαν ρεπό χθες και θα επανέλθουν σήμερα στο γήπεδο και στις προπονήσεις.

Η προπόνηση θα είναι διπλή (πρωί και απόγευμα) και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. 

To Top