ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο “Κόκε” των Σερρών ντύθηκε γαμπρός και το γιόρτασε στα… κιτρινόμαυρα (photos)

Τον έμαθε τον ευρύ κοινό ως “Κόκε” των Σερρών. Φανατικός Αρειανός ο Παναγιώτης Χ. Γκοντινόπουλος, κάθε φορά που σκόραρε με την Ελπίδα Προβατά στο πρωτάθλημα των Σερρών κάτω από την φανέλα της ομάδας του εμφάνιζε αυτή του Άρη αγγίζοντας με περηφάνια το σήμα του “θεού του πολέμου” στο σημείο της καρδιάς. 

Όσο για τη φανέλα, αυτή ήταν του Κόκε από τότε που αγωνιζόταν στον Άρη και ήταν ο παίκτης που λάτρευε ο ίδιος, ενώ τον είχε συναντήσει και από κοντά στο παρελθόν.

Ο “Κόκε” των Σερρών ντύθηκε γαμπρός και το γιόρτασε με… Άρη. Παντρεύτηκε την γλυκύτατη Αποστολίνα Τζίντζιου και δεν θα μπορούσε από τον γάμο τους, να λείπουν τα κιτρινόμαυρα λάβαρα.

“Μπορεί να μην έχω παίξει ποτέ στον Άρη, αλλά όταν σκοράρω και αγγίζω αυτή την φανέλα είναι σαν να αγγίζω το όνειρο! Αν μια εικόνα έχει 1000 λέξεις φαντάσου πόσες θα έχουν 4 γράμματα. Δεν υπάρχει νομίζω κάτι που μπορώ να βρω για να γεμίσω αυτό που νιώθω για τον Άρη! Όσοι φοράνε την φανέλα του Άρη πρέπει να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο γιατί για μένα όπως και για πάρα πολλά παιδιά είναι το όνειρο μας”, είχε τονίσει σε παλαιότερη του συνομιλία με το PRESSARIS…

Δείτε εδώ τις σχετικές φωτογραφίες:

 

To Top