Ο Κόμπι Μπράιαντ μήνυσε τη μητέρα του!

Η μητέρα του Κόμπι Μπράιαντ, Πάμελα Μπράιαντ, αποφάσισε να βγάλει στο… σφυρί τα αναμνηστικά του γιου της από την παιδική και εφηβική του ηλικία, κάτι που ανάγκασε τον σταρ των Λέικερς να καταθέσει μήνυση εναντίον της!

Μπορεί ένας γονιός να κοστολογήσει τις αναμνήσεις του παιδιού του; Σύμφωνα με τη μητέρα του Κόμπι Μπράιαντ, Πάμελα Μπράιαντ, σαφώς και γίνεται! Η μαμά του σταρ των Λέικερς αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία διάφορα αναμνηστικά από αγώνες που έδωσε  – και όχι μόνο – ο Κόμπι όταν ακόμα έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του μπάσκετ, προκειμένου με τα λεφτά αυτά να αγοράσει ένα καινούριο σπίτι στη Νεβάδα!

Η κίνηση αυτή πάντως δεν άρεσε καθόλου στον σταρ των Λέικερς, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους γονείς του, με αποτέλεσμα μόλις το έμαθε να καταθέσει άμεσα αγωγή εναντίον της μητέρας του, απαιτώντας να του επιστραφούν άμεσα τα περίπου 900 αναμνηστικά (!) που βγήκαν στη δημοσιότητα, αφού του ανήκουν. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται, αφού η Πάμελα Μπράιαντ έχει ήδη λάβει μία διόλου ευκαταφρόνητη προκαταβολή ύψους 450 χιλιάδων δολαρίων από την εταιρία που είναι υπεύθυνη για την πώληση των αντικειμένων του κανακάρη της!

“Ο Κόμπι είπε στην Πάμελα ότι τα αντικείμενα ανήκαν σε αυτή και ότι δεν ενδιαφερόταν για αυτά” υποστήριξε ο δικηγόρος της μητέρας του Μπράιαντ, την ίδια στιγμή που ο δικηγόρος του σταρ των Λέικερς δήλωσε πως “η προσωπική περιουσία του κ. Μπράιαντ κατέληξε στην κατοχή ενός ατόμου που δεν του ανήκει τίποτα νόμιμα. Θα λύσουμε αυτό το θέμα μέσω του νομικού συστήματος”.

Για την ιστορία, μερικά από τα αντικείμενα που διατίθενται είναι: Οι φανέλες που φορούσε ο Κόμπι στις προπονήσεις του Γυμνασίου Λόουερ Μέριον όπου και φοίτησε, επιστολές από κολλέγια, ένα τρόπαιο για την ανάδειξή του ως Πολυτιμότερο παίκτη ενός τουρνουά του 1996, ένα δακτυλίδι από το πρώτο Ολ Σταρ Γκέιμ της καριέρας του στο ΝΒΑ (1998), το δακτυλίδι του Πρωταθλητή του Γυμνασιακού Πρωταθλήματος της Πενσιλβάνια (1996) και τα δύο δακτυλίδια που έφτιαξαν οι Λέικερς για τους γονείς του Κόμπι μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 2000.

Πηγή: nba.com/greece

 

To Top