ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο κόσμος για ακόμα μια φορά ήταν εκεί. Η ομάδα;

Ο κόσμος του Άρη έκανε για ακόμα μία φορά το καθήκον του και με το παραπάνω, δίνοντας ηχηρό παρών στο κλειστό της Χαλκίδας σε αντίθεση με την ομάδα που… χάθηκε για 16’ και σκόρπισε ξανά απογοήτευση και προβληματισμό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Σε ένα παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα τελικού τόσο για τον Άρη, όσο και για την Κύμη, οι «κιτρινόμαυροι» έμοιαζαν εκτός τόπου και χρόνου από το 24’ της αναμέτρησης και μετά, χάνοντας με… κατεβασμένα τα χέρια και έχοντας απωλέσει πρώτα διαφορά 17 πόντων!

Ο κόσμος του Άρη έδωσε βροντερό παρών στο «Τάσος Καμπούρης», στήριξε για ακόμα μια φορά την ομάδα ως το τέλος, δείχνοντας την αγάπη του και την αφοσίωσή του, όμως μετά ξέσπασε και δικαιολογημένα. Βλέποντας αυτή την τραγική εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» τα… έψαλαν στους παίκτες.

Το μόνο που θύμιζε Άρη στο τέλος του αγώνα ήταν και πάλι ο κόσμος του, ο οποίος δεν αντέχει άλλες πίκρες. Η ομάδα για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν αποκαρδιωτική, χάνοντας ξανά ένα παιχνίδι που φαινόταν πως δεν μπορεί να χαθεί…

To Top