Τέλος ο Ρατάν-Μέις από την ΑΕΚ

Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία της με τον Ξαβιέ Ρατάν-Μέις έβαλε η ΑΕΚ, όπως ανακοινώθηκε λίγο μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Καναδός γκαρντ επιθυμούσε να διεκδικήσει ένα συμβόλαιο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και η διοίκηση της «Ένωσης» αποφάσισε να τον διευκολύνει, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Από ‘κει και πέρα, ο Λούκα Μπάνκι και οι συνεργάτες του θα εντείνουν το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του καθώς ήταν γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες πως οι «κιτρινόμαυροι» έψαχναν παίκτη για τη θέση του «1».

Αναλυτικά: «Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι προχώρησε σήμερα (29/12) στη «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας της με τον Ξαβιέ Ρατάν – Μέις.

Η ΑΕΚ BC διευκολύνει τον Καναδό γκαρντ, ο οποίος επιθυμεί να διεκδικήσει συμβόλαιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Παράλληλα, οι καθ’ ύλην αρμόδιοι δραστηριοποιούνται πιο έντονα, προκειμένου για την ενίσχυση της «Βασίλισσας», καθώς οι στόχοι παραμένουν υψηλοί.

Η AEK BC ευχαριστεί τον αθλητή για την ολιγόμηνη προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

To Top