«Ο κόσμος θα βρίσκεται δίπλα μας, όμως εσείς πρέπει να βάλετε την μπάλα στα δίχτυα»

Από σήμερα αναβαίνουν οι ρυθμοί προπόνησης ενόψει του καθοριστικού αγώνα με τον Πανθρακικό το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπάθησε με την χθεσινή του ομιλία να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του Άρη, (παλιούς και νεότερους) με γνώμονα πάντα το καθαρό μυαλό που οφείλουν να επιδείξουν όλοι.

Δεν χωράει αμφιβολία πως έχουν αντιληφθεί οι πάντες την σπουδαιότητα αυτού του παιχνιδιού. «Ο κόσμος θα βρίσκεται δίπλα μας, όμως εσείς πρέπει να βάλετε την μπάλα στα δίχτυα» είπε χαρακτηριστικά και έχει απόλυτο δίκιο.

Ο Έλληνας προπονητής δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική δουλεύοντας κυρίως στον ανασταλτικό τομέα. Άλλωστε αυτή είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του Άρη του από την αρχή του πρωταθλήματος. Παράλληλα, προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη που έχει εντοπίσει κρατώντας κοντά τις γραμμές, ζητώντας βοήθειες από τους αμυντικούς μέσους είτε όταν ομάδα αμύνεται σε ανοιχτό γήπεδο είτε δέχεται οργανωμένη επίθεση.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Άρη είναι οι επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών (Πουλίδο, Τάτος, Κοέλιο) πράγμα που του λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια και στις τρεις γραμμές της ομάδας. Έτσι, λογικά δεν αναμένονται ουσιαστικά εκπλήξεις στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής, εκτός φυσικά εξαιρετικού απροόπτου.

Περισσότερα σχετικά με τις σκέψεις του στο καθαρά αγωνιστικό μέρος θα διαφανούν από την προπόνηση της Πέμπτης η οποία θα διεξαχθεί νωρίς το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό -καιρού επιτρέποντος- και η προπόνηση της Παρασκευής να διεξαχθεί και πάλι στο γήπεδο προκειμένου να μπουν οι παίκτες γρηγορότερα σε ρυθμό αγώνα.

 

To Top