Ο κόσμος κιτρινίζει το Κλεάνθης Βικελίδης, έτοιμος να «σπρώξει» την ομάδα στη νίκη

Ξημέρωσε Δευτέρα και όπως και να το θέσει κανείς όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Δεν είναι διαπίστωση ή συμπέρασμα. Είναι δεδομένο και γεγονός.

Ο κόσμος του Άρη, ο τεράστιος αυτός λαός μπορεί να έχει πληγωμένη περηφάνια, μπορεί κάποια βράδια από την αρχή της χρονιάς να μην μπορούσε να κοιμηθεί, ωστόσο το θέμα είναι ένα: «Δε θα κάνει πίσω ΠΟΤΕ. Ούτε ένα εκατοστό. Ούτε για να πάρει φόρα». Οι οπαδοί των «κίτρινων» θα βρίσκονται για μία ακόμη φορά στις κερκίδες του θρυλικού τους γηπέδου, ώστε να προσπαθήσουν να… κάμψουν από μόνοι τους τον αντίπαλο. Δεν τους πολυενδιαφέρει ποιος θα είναι στον πάγκο ή πιο θα αγωνιστεί!

Το παρών θα το δώσουν για ένα μόνο λόγο. Διότι ούτε στα δύσκολα άφησαν ποτέ την ομάδα τους και κυρίως πάντα στη στραβή αποτελούσαν την κολόνα του Άρη.

Απόψε λοιπόν αναμένεται να δώσουν ακόμη μία παράσταση. Μία παράσταση που θα αρχίσει από νωρίς στο Χαριλάου και θα κορυφωθεί μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ώρα του παιχνιδιού. Δεκάδες χρόνια ιστορίας έχει στην… πλάτη του αυτό το γήπεδο και συνοδευόταν πάντα υπό τις ιαχές και την υποστήριξη αυτού του ανυπέρβλητου λαού.

Ο Άρης αγωνίζεται εντός και θα έχει τον κόσμο στον πλευρό του. Είτε αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό, είτε με την τελευταία ομάδα του ποδοσφαιρικού χάρτη οι φίλοι του Άρη θα είναι εκεί. Θα είναι εκεί διότι πολύ απλά «έτσι τους έμαθε να κάνουν ο Θεός…»!

 

To Top