Ο κόσμος «νίκησε» και το κρύο! «Είσαι κάτι μοναδικό, κι αν με πλήγωσες αδιαφορώ» (video)

Παγωνιά στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης στην πιο κρύα βραδιά μέχρι σήμερα του πρωταθλήματος… Κι όμως ακόμη κι αυτήν την παγωνιά, φρόντισαν να την «νικήσουν» οι φίλαθλοι του Άρη, όσοι φυσικά δεν προτίμησαν την… πολυθρόνα και την τηλεόραση και έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, αποχαιρετώντας το 2011 στην «πρώτη γραμμή»!

Μπορεί το εργάσιμο της ημέρας, το τσουχτερό κρύο (έπεφταν… μύτες απόψε) και το γεγονός ότι η Δόξα δεν είναι και η πλέον… εμπορική ομάδα να αποτελούσαν αποτρεπτικούς παράγοντες, σε συνδυασμό με την μέτρια μέχρι στιγμής πορεία του Άρη, αλλά παρόλα αυτά, αρκετός κόσμος τα αψήφησε όλα, έβαλε πιο ψηλά την αγάπη του για την ομάδα και έκανε τα… τσιμέντα του Κλεάνθης Βικελίδης να… καίνε!

Η κερκίδα από νωρίς ήταν θερμή, βοήθησε την ομάδα στα δύσκολα και οι φίλαθλοι προσπάθησαν να «κάμψουν» το τσουχτερό κρύο και τις αντίξοες συνθήκες. Και τα κατάφεραν!

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι οργανωμένοι οπαδοί από τη θύρα 3, τραγούδησαν ένα σύνθημα, το οποίο έμεινε βαθιά χαραγμένο στη μνήμη και κυρίως στην… καρδιά όλων. Έμοιαζε περισσότερο με… βίωμα βγαλμένο από την πιο δύσκολη περίοδο των τελευταίων χρόνων.

Το σύνθημα, που έκλεψε την παράσταση, έλεγε χαρακτηριστικά: «Άρη είσαι στον κόσμο αυτό κάτι μοναδικό, τι κι αν με πλήγωσες, αδιαφορώ…».

Σύνθημα που έλεγε πολλά και εννοούσε περισσότερα. Ας μην ξεχνάμε ότι φέτος ο κόσμος του Άρη πικράθηκε από το ξεκίνημα του έτους. Με μια πορεία που έβγαλε την ομάδα εκτός στόχων και εκτός Ευρώπης, ενώ στη συνέχεια με το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δημιούργησε γκρίζα σύννεφα πάνω από το Κλεάνθης Βικελίδης. Όλα πήγαν στραβά.

Ο κόσμος, όμως, δεν εγκατέλειψε την ομάδα, αν και αυτήν τον πλήγωσε… Ήταν εκεί και θα είναι εκεί, όπως φάνηκε και σήμερα. Γιατί τα δύσκολα περιμένουν τον Άρη με το καλημέρα του 2012, μόνο που όπως εύχονται όλοι, η χρονιά αυτή να αποτελέσει την απαρχή της αγωνιστικής αντεπίθεσης των κίτρινων.

Όσο για τις… πληγές; Οι ίδιοι οι φίλαθλοι «αδιαφορούν και τις προσπερνούν»!

Δείτε εδώ τον κόσμο του Άρη, στο τελευταίο παιχνίδι του 2011:
{youtube}V7yKyjgACxI|640|360|1{/youtube}


Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top