“Ο κόσμος του Άρη και η ατμόσφαιρα εντυπωσίασαν τους Ιταλούς”!

O υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Άρης, Κώστας Δράμπης μίλησε με αφορμή το φιλικό του Άρη με τη Ρόμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Αρχικά είπε για το φιλικό με την Ρόμα:
«Το φιλικό με την Ρόμα ήταν μία τιμή για τον Άρη, αλλά επίσης θέλαμε να τιμήσουμε και τον κόσμο της ομάδας. Εμείς τους φιλοξενήσαμε με τον καλύτερο τρόπο και οι ίδιοι μας άφησαν να εννοηθεί ότι μπορεί να ξαναβρεθούμε. Τους έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος και η ατμόσφαιρα που έγινε. Δεν περίμεναν μέσα στο καλοκαίρι αυτή την εικόνα. Για την δεδομένη στιγμή είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Από την μία πληρώνουμε δυσβάστακτα χρέη και από την άλλη κάνουμε ομάδα. Η Ρόμα είναι δύο με τρία σκαλοπάτια πιο πάνω. Δεν εξαρτάται από το τι θέλω εγώ σαν Άρης αλλά το τι μπορώ. Μία μεγάλη ομάδα όπως η Ρόμα έχει άλλη νοοτροπία.

Παίκτες όπως ο Τότι έπαιζε αντίπαλος με 20χρονους ποδοσφαιριστές  και έκανε τα πάντα για να νικήσει. Δεν υπάρχει θέμα φιλοσοφίας. Την νοοτροπία την περνάει η διοίκηση και όχι ο προπονητής. Η αλλαγή που θα φέρει είναι αν θα παίζει με δύο ή τρεις επιθετικούς. Η φιλοσοφία του ποδοσφαίρου είναι η ίδια. Το παιχνίδι με την Ρόμα ήταν μάθημα πανεπιστημιακό»

«Μου άρεσε η οργάνωση τους. Ήρθαν έφαγαν κοιμήθηκαν και έφυγαν. Η συμπεριφορά τους ήταν ευγενέστατη. Ήρθαν δύο φορές στο γραφείο του Γιάννη Χατζηνικολάου για να μας ενημερώσουν ότι είμαστε φίλοι και ήρθαμε να παίξουμε ένα ματς. Η συμπεριφορά τους ήταν απίθανη. Ούτε που σκέφτεται ένας παίκτης να σηκωθεί να διαμαρτυρηθεί από τον πάγκο. Εμείς είμαστε μακριά από αυτό. Όμως, θα κάνουμε ότι μπορούμε τουλάχιστον στο αγωνιστικό για να μην περάσουμε τα περσινά. Εμείς θα δείχνουμε την αξιοπρέπεια του συλλόγου και ο κόσμος θα στηρίξει»

Για τον Τάτο και το χειροκρότημα που εισέπραξε:
«Για τον παίκτη είναι θετικό να νιώθει σαν το σπίτι του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους προσφέρουν στην ομάδα. Σωματείο που ξεχνάει το παρελθόν του δεν μπορεί να έχει μέλλον. Η συμπεριφορά που ετοιμάζει ο κύριος Ηλιάδης στους βετεράνους είναι ανωτάτου επιπέδου και θα τις δείτε στο μέλλον»

Για το φιλικό με τον ΠΑΣ:
«Θα είναι ένα τεστ ισοδύναμων ομάδων. Και οι δύο ομάδες ψάχνουν περίπου τα ίδια πράγματα στο πρωτάθλημα και θα είναι πιο αντικειμενικό»

To Top