“Φέρνει την ενότητα και κερδίζει τον κόσμο…”

O πρώην πρόεδρος του Άρη, Σωτήρης Καραμπέρης αναφέρθηκε στη διοίκηση Ηλιάδη, αλλά και τις μεταγραφές των κίτρινων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την κίνηση Ηλιάδη:
«Αυτό που έλειπε από τον Άρη δεν το έκανε πράξη κανείς. Μιλάω για την ενότητα. Και αυτή γίνεται από τις κεφαλές. Η ενότητα η αγάπη και ο σεβασμός έλειπε τα τελευταία 10 χρόνια.. Δεν είναι δυνατόν τα μέλη να μισούνται μεταξύ τους. Ο κύριος Ηλιάδης ίσως πιο σοφός πλέον είδε κάποιες παθογένειες. Δεν μου αρέσει να γλύφω αλλά κάνει κινήσεις βήμα-βήμα και τον κόσμο τον έχει κερδίσει. Μία ευχάριστη έκπληξη ήταν η πρόσκληση σε όλους τους παλιούς προέδρους για να τους τιμήσει με την Ρόμα.

Για τις μεταγραφές του Άρη και την πορεία της ομάδας:
«Ποδοσφαιρικά δεν μπορώ να μιλήσω. Μόνο ως φίλαθλος μπορώ να μιλήσω. Θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν έβλεπα και τους άλλους προέδρους που πέρασαν από την ΠΑΕ. Ο μόνος που δεν θα ήθελα να δω είναι ο Ζαχουδάνης. Ποδοσφαιρικά είδα έναν Άρη που θα παίζει για να μην έχει ήττα. Από τον τερματοφύλακας μέχρι το κέντρο είναι πιο οργανωμένος ο Άρης. Θα υπάρχει δυσκολία στο γκολ αλλά αυτά τα βλέπει ο Γιάννης Χατζηνικολάου και θα τα δουλέψει»
Υπάρχει μία κινητικότητα. Ο Άρης είναι έτοιμος να εξοφλήσει το 99 και αυτό είναι προς τιμήν όλων των διοικήσεων. Ο Άρης σαν ΠΑΕ πληρώνει τις δόσεις του. Πάντα πρέπει να υπάρχει αρχή μέση και τέλος. Βλέπω καλές κινήσεις με μετριοφροσύνη. Φέτος θα πάρω και εγώ ο ίδιος διαρκείας μετά από πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα από το 2004. Γιατί τα χρήματα πλέον πάνε στον Άρη. Τότε πήγαιναν σε κακή διαχείριση»

Για την Ρόμα:
«Οι Αρειανοί φίλαθλοι έχουν υποδεχθεί και άλλες μεγάλες προσωπικότητες. Ο Τότι είναι έμπειρος οργανωτικός και κάθε ομάδα θα έπρεπε να έχει έναν τέτοιο παίκτη. Εγώ είμαι θαυμαστής του»

Για την ατμόσφαιρα:
«Το Χαριλάου έχει πάντα τρομερή ατμόσφαιρα. Και οι Ιταλοί ενθουσιάστηκαν»

To Top