ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο κόσμος του Άρη ξάφνιασε τον Μπάκνερ για έναν ιδιαίτερο λόγο!

Και λόγω θέσης αλλά και λόγω αγωνιστικής ετοιμότητας λόγω της παρουσίας του στην Κίνα, ο Έρικ Μπάκνερ είναι αυτή τη στιγμή ο πιο “λυμένος” παίκτης των κίτρινων μέσα στο παρκέ. Και ο ίδιος ωστόσο “διέγνωσε” συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού στα οποία οι κίτρινοι πρέπει να βελτιωθούν.

Ο Αμερικανός σέντερ, κορυφαίος των κίτρινων στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ σχολίασε πως “παίξαμε μπροστά σε ένα εκπληκτικό κοινό! Οι φίλαθλοί μας, μας υποστήριξαν πολύ και βγήκαμε να παίξουμε πολύ σκληρά. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά έχουμε χρόνο να διορθώσουμε αυτά τα λάθη και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην διάρκεια της χρονιάς. Μας υποστήριξαν ακόμα κι όταν κάναμε τα λάθη που ανέφερα. Αυτό είναι κάτι που δεν έχω συναντήσει πριν. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Το κοινό μας είναι τρελό! Αυτό είναι που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση”.

Που χρειάζεται βελτίωση ο Άρης; “Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, πρέπει να επικοινωνούμε καλύτερα στην επίθεση, να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο ριμπάουντ… Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, αλλά υπάρχει ο χρόνος και πρέπει να δουλέψουμε. Σαφώς και ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για μας το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Όλα τα φιλικά είναι σημαντικά στην διάρκεια της προετοιμασίας, γιατί μας δείχνουν που χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο, τι πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας”, κατέληξε ο Μπάκνερ.

To Top