Ο Κώνστας εμφάνισε εγγυητική αγγλικής τράπεζας 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά..

Αντίγραφο εγγυητικής επιστολής από την αγγλική τράπεζα (HSBC) εμφάνισε στην συνάντηση με τους φορείς του Άρη ο Θανάσης Κώνστας, αλλά προκύπτουν κάποια ερωτηματικά σχετικά με μία απαίτησή του…

Η συνάντηση του Θανάση Κώνστα με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ, του ΑΣ και της ΚΜΑ έκρυβε ειδήσεις.

Στο αντίγραφο της εγγυητικής που παρουσίασε αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους έχει εκδοθεί η εγγυητική. Σύμφωνα με την περιγραφή που αναλύθηκε ο λόγος είναι να δοθούν στην ΠΑΕ Άρης με την προϋπόθεση να υπαχθεί στο άρθρο 106ια.

Το αντίγραφο της εγγυητικής από την τράπεζα HSBC της Αγγλίας δείχνει μια φερεγγυότητα, αυτό είναι γεγονός, καθώς για να εκδοθεί μια τέτοια εγγυητική εκτός του ότι υπάρχουν αυτά τα χρήματα, θα πρέπει να έχει καταβληθεί άμεσα και το 1% (25.000 ευρώ).

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά μέχρι στιγμής είναι το γεγονός ότι ο Κώνστας έβαλε στο τραπέζι των συζητήσεων την απαίτησή του για να υπάρχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα στην ΠΑΕ. Τα ερωτηματικά προκύπτουν γιατί είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ έχει έσοδα μέχρι σήμερα κάτι παραπάνω από 300.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος ο κ. Κώνστας εμφάνισε σήμερα 2,5 εκατ. ευρώ και προφανώς εφόσον εμπλακεί στην ΠΑΕ θα έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τα ποσά που απαιτούνται για την εξασφάλιση των ενημεροτήτων.

Σε κάθε περίπτωση θα γίνει έλεγχος από τους μετόχους για την συγκεκριμένη εγγυητική, επειδή είναι από ξένη τράπεζα, όμως ο Κώνστας διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι μπορούν εύκολα να διαπιστώσουν ότι υπάρχουν αυτά τα χρήματα μέσω της τράπεζας Πειραιώς.

 

To Top