ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Λάρσον κερδίζει ξανά τη θέση στην κορυφή της επίθεσης

Έχοντας αγωνιστεί σε δύο σερί ματς στην κορυφή της επίθεσης, στα οποία σκόραρε μάλιστα δις, ο Ντάνιελ Λάρσον κερδίζει και για το επόμενο παιχνίδι του Άρη τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Μπράουν Ιντέγε -έχει εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές λόγω της κόκκινης κάρτας στο ματς με την ΑΕΚ-  ο Σουηδός επιθετικός δείχνει πως αυτός θα είναι ξανά ο «εκλεκτός» του Μίχαελ Ένινγκ για τη θέση του βασικού κεντρικού επιθετικού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Εξάλλου ο Λάρσον έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα δύο σερί γκολ που πέτυχε κόντρα σε ΑΕΚ και Λαμία, αποδεικνύοντας, όπως είπε και ο ίδιος σε συνομιλία με του με τον Γερμανό προπονητή, πως του ταιριάζει και αυτή η θέση στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ακόμα, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο προσφέρεται για την χρησιμοποίησή του σε αυτή τη θέση, καθώς ο Άρης θα επιδιώξει να βρει ανοιχτούς χώρους και ενδεχομένως να «χτυπήσει» και στην αντεπίθεση αρκετές φορές, με την ταχύτητα του Λάρσον να αποτελεί ένα σημαντικό «όπλο».

Εκτός του Σουηδού πάντως, στην ίδια θέση μπορεί να αγωνιστεί είτε ο Νικολά Ντιγκινί, είτε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, με τον δεύτερο ωστόσο να μην έχει πάρει θέση ακόμα σε 18άδα του Άρη.

To Top