ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούντγκρεν και… Σάσα – Καταλήγει ο Ένινγκ για το δεξί άκρο της άμυνας και τη μεσαία γραμμή

Το δίλημμα που είχε ο Μίχαελ Ένινγκ την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με την κάλυψη της θέσης του δεξιού μπακ συνεχίζει να τον απασχολεί μέχρι σήμερα, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα σε δύο παίκτες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός τεχνικός σκέφτεται αν θα διατηρήσει τον Λούκας Σάσα στο δεξί άκρο της άμυνας, ή αν θα επαναφέρει εκεί τον Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Βραζιλιάνος έχει ανταποκριθεί καλά στη «νέα» του θέση, με τον αντικαταστάτη του στο χώρο του κέντρου, Αμπού Μπα, να έχει δείξει επίσης καλά στοιχεία.

Το ζήτημα είναι πως έχουν δημιουργηθεί κάποια κενά στη μεσαία γραμμή με την μετατόπιση του Σάσα και για αυτόν τον λόγο ο Ένινγκ σκέφτεται να τον επαναφέρει εκεί ενόψει Ατρομήτου.

Ακόμα, ο Σούντγκρεν έχει αναρρώσει πλήρως από την τροφική δηλητηρίαση της προηγούμενης εβδομάδας, ανεβάζοντας καθημερινά στροφές και δηλώνοντας έτοιμος για να μπει και πάλι στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Η τακτική του Ένινγκ για το σημαντικό αυτό εκτός έδρας ματς και το πώς θέλει να δει τον Άρη να αγωνίζεται, αναμένεται να παίξει τον σημαντικότερο ρόλο τόσο για τα δεξιά της άμυνας, όσο και για τον αμυντικό χαφ.

To Top