Ο Λίνος στέλνει στην έξοδο τον Ντρούκερ!

Το ντεμπούτο του Λίνου Χρυσικόπουλου στην Ιταλία έγινε σήμερα και μάλιστα κόντρα στον Σαρόν Ντρούκερ! Η Μπιέλα του Χρυσικόπουλου κέρδισε τη Μοντεγκρανάρο του πρώην τεχνικού του Άρη με σκορ 69-64 εκτός έδρας και πλέον σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η θέση του Ντρούκερ γίνεται (και εκεί…) επισφαλής!

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είχε να παίξει μπάσκετ από τις 21 Ιουλίου, όταν και υπέστη κάταγμα στον ώμο του στον αγώνα της Εθνικής Εφήβων με την Ιταλία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπιλμπάο. Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες έκανε σήμερα το ντεμπούτο του κόντρα στον Σαρόν Ντρούκερ και τον κέρδισε! Ο Χρυσικόπουλος αγωνίστηκε για 13 λεπτά έχοντας δύο πόντους, δύο ριμπάουντ, μια ασίστ και ένα λάθος. Κορυφαίοι για την Μπιέλα ήταν οι Μιράγιες (23π., 6ρ.) και Ντραγκίσεβιτς (16π.). Από την ομάδα του Ντρούκερ ξεχώρισαν οι Ζορόσκι (15π.) και Καρλ (10π.). Η Μπιέλα έχει ρεκόρ 4-2, η Μοντεγκρανάρο μόλις 1-4.

Πολύ εύκολη νίκη πέτυχε η Βενέτσια (ρεκόρ 3-2) του Αντρέα Ματσόν και του Κίκι Κλαρκ. Επιβλήθηκε της Τέραμο με σκορ 86-71 με τον πρώην πλέι μέικερ του Άρη να έχει 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Καλός ήταν στην επιστροφή του μετά από τον τραυματισμό στο ζυγωματικό (κάταγμα) και ο Έντιν Μπάβτσιτς, όμως η Κρεμόνα έχασε με σκορ 85-78 από τη Ρόμα. Ο Βόσνιος πρώην σέντερ του Άρη είχε 9 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής.

To Top