Ο Λυκογιάννης δεν σκέφτεται την επιστροφή στην Ελλάδα

Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, μάνατζερ του Μπάμπη Λυκογιάννη, για τον οποίο δημοσιεύματα από την Ιταλία ανέφεραν πως ενδιαφέρεται ο Άρης για την απόκτησή του, υπογράμμισε στον ιταλικό Τύπο πως δεν είναι στις επιλογές του παίκτη η επιστροφή στην Ελλάδα.

Ο Λυκογιάννης πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Κάλιαρι στη Serie A και έχει μαγνητίσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, εκπρόσωπος του παίκτη, μίλησε στον ιταλικό Τύπο για το μέλλον του αριστερού μπακ της Κάλιαρι, βάζοντας τέλος στα σενάρια επαναπατρισμού του, αφού τόνισε ότι είναι αφοσιωμένος στην ιταλική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο του Έλληνα μπακ που δεν είναι άλλος από το να πάει στην Αγγλία ή την Ισπανία στο μέλλον.

«Ο «Λύκο» είναι πολύ καλά στην Κάλιαρι, αγαπάει την πόλη και την ομάδα. Αυτήν τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην παραμονή της ομάδας στη Serie A και μετά θα σκεφτεί το μέλλον του. Η προτεραιότητά μας είναι η Κάλιαρι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο ποδόσφαιρο, ειδικά μετά από μια περίεργη σεζόν όπως αυτή, δεν μπορείς να είσαι βέβαιος. Θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λυκογιάννη και πρόσθεσε για την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Η επιθυμία μας, αυτή τη στιγμή, δεν είναι η επιστροφή στην Ελλάδα. Αν ο Λυκογιάννης φύγει από την Κάλιαρι, δεν θα το κάνει για τον Ολυμπιακό, αλλά για σημαντικές προτάσεις από Αγγλία ή Γερμανία. Ας σκεφτούμε όμως πρώτα την παραμονή της Κάλιαρι».

To Top