ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο λόγος που “κόπηκαν” Ντένις και Χαΐροβιτς από την ευρωπαϊκή λίστα

Χωρίς εκπλήξεις η ευρωπαϊκή λίστα του Άρη για τα παιχνίδια με την Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Χερμάν Μπούργος γνωστοποίησε πως εκτός βρίσκονται οι Ντένις και Χαΐροβιτς. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό που έδωσε ο Αρης σε Αυστρία και Ελλάδα και πλέον μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από τους κιτρινόμαυρους. Ο Ντένις δεν κατάφερε να πείσει. Έχασε γρήγορα τη θέση του και έκτοτε δεν μπόρεσε να επανέλθει. Ούτε με τον Μπούργος βρήκε τρόπο να μπει στην ενδεκάδα. Ο 34χρονος έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, ο Άρης αναζητά τερματοφύλακα και μοιραία το μέλλον του είναι μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Χαΐροβιτς χρησιμοποιήθηκε σε όλα τα φιλικά, αλλά φαίνεται πως για την ώρα και παρά το γκολ του στο φιλικό κόντρα στον Ιωνικό δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Αργεντινό τεχνικό ότι αξίζει μια θέση στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Γκόμελ. Διοίκηση και προπονητής έχουν συμφωνήσει πως είναι «βαρίδι» και ψάχνουν τρόπο για να απεμπλακούν από εκείνον. Στις όποιες προσπάθειες έχουν γίνει για να αποχωρήσει, έχουν πέσει σε τοίχο. Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν είναι απλό να φύγει.

Εκτός λίστας όπως είναι λογικό βρίσκεται και ο Ζερβίνιο, ο οποίος έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη, σήμερα περνάει από ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη. Ωστόσο ο Ιβοριανός στράικερ δεν αποκλείεται να μπει την τελευταία στιγμή στη λίστα.

Πως; Θυμίζουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα δύο αλλαγών 24 ώρες πριν τον πρώτο αγώνα με την Γκόμελ.

To Top