Επιστροφή στις προπονήσεις με το βλέμμα στον Αστέρα

Ραντεβού στο Δασυγένειο έχουν σήμερα το απόγευμα ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του καθώς οι ημέρες χαλάρωσης έλαβαν τέλος και ξεκινάει η προετοιμασία ενόψει Αστέρα Τρίπολης. 

Μετά από ένα πενθήμερο ξεκούρασης και αποφόρτισης οι ποδοσφαιριστές του Άρη γέμισαν τις… μπαταρίες τους και πλέον επιστρέφουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας για το πρωτάθλημα .
Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» περιμένει τους παίκτες του σήμερα και πάλι στο γήπεδο όπου θα έχουν συζήτηση για το τι έφτιαξε και η ομάδα δεν έφυγε νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης” στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Υπάρχουν παράπονα από τον Μάντζιο για συγκεκριμένους παίκτες και για την έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξαν στα τελευταία λεπτά, αλλά και για τη γενική αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.

Ο τεχνικός του Άρη έχει γεμίσει με σημειώσεις το μπλοκάκι του και από σήμερα ξεκινάει η σκληρή δουλειά καθώς ο Γενάρης είναι ένας πολύ φορτωμένος μήνας με δύσκολες αναμετρήσεις τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο με τον Άκη Μάντζιο να μην θελει σε καμία περίπτωση να δει τα λάθη να επαναλαμβάνονται.

Επιστροφή στις προπονήσεις με το βλέμμα στην Γκόμελ

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.

Ημέρα αποφόρτισης ήταν η χθεσινή για τους παίκτες των κιτρινόμαυρων που απόλαυσαν το ρεπό τους, πριν μπουν στην τελική ευθεία για τα παιχνίδια με την Γκόμελ.

Η ομάδα, επιστρέφει και πάλι σήμερα στις προπονήσεις με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πρωινή στο Δασυγένειο αθλητικό κέντρο.

Πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα από τη Λευκορωσία και ο Χερμάν Μπούργος θέλει να παρουσιάσει την ομάδα έτοιμη, ώστε να διεκδικήσει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, με απώτερο σκοπό την είσοδο στους ομίλους.

To Top