ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Μάντζιος απένειμε τα εύσημα και περιμένει τον Κουέστα

Ο Χουλιάν Κουέστα αποδείχτηκε ήρωας του Άρη στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν στο 100% των δυνατοτήτων του.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας παρά τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση του, πήρε το ρίσκο και αγωνίστηκε και όχι μόνο αυτό αλλά η πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου του άνοιξε την… όρεξη και θέλει να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα και σε συνεννόηση με τον Άκη Μάντζιο θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το αν είναι σε θέση ο Κουέστα να πάρει τα γάντια του βασικού.

Την ίδια ώρα ο προπονητής του Άρη απένειμε τα εύσημα στον Ισπανό. “Ήταν από το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ τραυματίας. Είχε τη θέληση να αγωνιστεί, όμως, προσπάθησε πολύ γι’ αυτό, έσφιξε τα δόντια, και παρότι δεν έκανε προπόνηση πριν τον αγώνα, τα κατάφερε. Έδειξε πόσο πολύ ήθελε να παίξει και δικαιωματικά αγωνίστηκε. Και ήταν εξαιρετικός! Μας έδωσε την πρόκριση στα πέναλτι και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!”, όπως είπε ενώ όταν ρωτήθηκε για το πόσο πιο άνετα νιώθει ο ίδιος με έναν τέτοιον αρχηγό στα αποδυτήρια, τόνισε: “Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλούς χαρακτήρες στην ομάδα. Παιδιά που είναι πολύ καλοί δέκτες και συνεργάσιμοι σε αυτά που ζητάμε. Πόσο μάλλον να έχουμε ένα τέτοιο παιδί, που είναι τόσα πολλά χρόνια στην ομάδα και είναι ο αρχηγός! Είναι σημαντικό να υπάρχει κατανόηση και αλληλοσεβασμός!¨.

Η παρουσία του λοιπόν κρίνεται απαραίτητη διότι προσφέρει σιγουριά κάτω από τα κιτρινόμαυρα γκόλποστ. Σε διαφορετική περίπτωση τη θέση του θα πάρει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος στάθηκε εξαιρετικά στο Αγρίνιο.

To Top