ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πάνω από 400.000 ευρώ το μερίδιο της “πίτας” για την ΚΑΕ Άρης από την φορολογία του στοιχήματος!

Σημαντικά αυξημένο, σε σχέση με την περυσινή σεζόν θα είναι το ποσό που θα εκταμιεύσει η ΚΑΕ Άρης από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος. Πέρυσι οι κιτρινόμαυροι εισέπραξαν ένα ποσό, λίγο μεγαλύτερο των 350.000 ευρώ και φέτος αυτό θα ξεπεράσει τα 400.000 ευρώ, λόγω της ευρωπαϊκής συμμετοχής της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΑΕ Άρης θα βάλει στα ταμεία της τα περισσότερα χρήματα, μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα και δίνουν τα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Οι κιτρινόμαυροι ακολουθούν στη σχετική λίστα, καθώς, όπως όλα δείχνουν θα προκριθούν στην επόμενη φάση του EuroCup, επομένως θα ξεπεράσουν τους 18 αγώνες, που προβλέπεται να παίξουν στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία θα προβλέπεται η κατανομή και η καταβολή των χρημάτων από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του στοιχήματος υπογράφηκε και αναμένεται η εκταμίευση των χρημάτων. Αυτή θα γίνει, όπως αναφέρεται από την Αθήνα, μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα και φυσικά οι ομάδες, συμπεριλαμβανομένου και του Άρη θα τακτοποιήσουν εκκρεμότητες για την εύρυθμη λειτουργία τους έως το τέλος της σεζόν.

To Top